5 lecţii pe care le înveţi de la cea mai bună prietenă

1 80498 original jpg jpeg

Cele mai bune prietene sunt ca surorile. Ele nu sunt alături de tine numai când îţi este bine, ci şi în momentele în care îţi este greu. Ele nu trebuie să fie fizic alături de tine, ci îţi arată că te sprijină printr-un apel sau chiar un mesaj.  Fiecare avem câte ceva de învăţat de la prietenele/prietenii noastre/noştri, şi anume:

Te învaţă că nu eşti niciodată singur

Una dintre lecţiile pe care le învăţăm de la cele mai bune prietene este că nu vom fi niciodată singure. Ori de câte ori ai nevoie de ajutorul lor sau te simţi tristă, cea mai bună prietenă va fi acolo pentru a-ţi da un sfat şi pentru a-ţi întinde o mână. Va fi acolo pentru tine fără ca tu să-i ceri asta.

Te învaţă cum să fii o versiune mai bună a ta

Prietena ta cea mai bun îţi va arăta de fiecare dată că tu eşti o persoană bună. Ea/ele te vor stimula pentru a-ţi atinge visele şi să-ţi urmezi obiectivele. Sunt acolo indiferent de situaţie, fără să te judece şi nici să te menajeze, spunându-ţi adevărul chiar dacă uneori doare.

Te învaţă să ierţi

Cea mai bună prietenă te va învăţa cum să mergi mai departe. Te va ajuta să treci peste trecut şi îţi va spune ce să faci ca să stai concentrată pe prezent. Îţi va spune să-l ierţi pe bărbatul care nu te-a mai sunat şi să treci mai departe, pentru că nu are rost să plângi după o persoană care a plecat din viaţa ta fără nicio explicaţie. Cel mai important, ea te va învăţa să te ierţi şi să treci peste defectele pe care tu crezi că le ai.

Te învaţă cum să ai mai multă încredere în tine

Cea mai bună prietenă nu va încerca niciodată să te schimbe, pentru că ea te iubeşte şi te apreciază pentru cine eşti. Când eşti cu ea, nu vei simţi niciodată nevoia să-ţi ascunzi anumite comportamente sau stări. Te învaţă să ai mai multă încredere în tine şi acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poţi face pentru tine însuţi.

Te învaţă să fii mai puternică

După o despărţire, un eşec sau o problemă, tot ce vrei să faci este să te izolezi şi să uiţi tot ce ţi se întâmplă. Cea mai bună prietenă nu este numai acolo să te susţină, ci să te înveţe să devii mai puternică şi să mergi înainte, în ciuda durerii. Ştie că totul devine mai uşor în timp şi că singurul lucru pe care îl poţi face este să tratezi durerea situaţiei actuale.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg