7 cauze ale nefericirii

1 81420 original jpg jpeg

Ai prieteni, mănânci sănătos, faci sport, dar nu eşti fericită. Sună familiar? Ei bine, există un număr foarte mare de persoane care trec prin aceeaşi situaţie. Şi ele cred că trec prin viaţă fără să-şi găsească un rost, la fel cum crezi şi tu. Însă!

Pentru a-ţi veni în ajutor, iată ce sfaturi oferă expertul în fericire Valerie Groth:

Nu ieşi din zona ta de confort

Plănuieşte să faci zilnic câte ceva ce te face să simţi că trăieşti cu adevărat. Lasă-ţi câteva minute la finalul zilei pentru relaxare şi realizarea planului cu activităţile de a doua zi.

Încearcă să descoperi ce te face să te simţi rău

Potrivit unui studiu recent, trăirile personale sunt cele care ne marchează cel mai mult. Însă optimismul se poate dezvolta de-a lungul timpului, prin practică. Repetă mereu mantre pozitive şi învaţă să înveţi din greşeli, apoi încearcă să vezi problemele şi din alt unghi.

Ai făcut alegeri bazate pe valori greşite

Noi nu putem să ne păstrăm sufletul într-un cub de sticlă. Poate fi greu să adopţi o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă în viaţa ta fără o persoană care să te ghideze şi sprijine. Consideră munca vieţii un meci în care tu eşti cea mai importantă şi alege întotdeauna lucrurile care te fac fericită!

Îţi compari viaţa cu a celor din jur

În acest caz, cele care te fac să te simţi nefericită sunt reţelele sociale. Postările pe care le vezi pe Facebook sau Instagram te afectează, poate fără să-ţi dai seama, deoarece tu nu ai lucrurile pe care prietenii tăi le au, nu ai fost în vacanţă în Paris sau în alt oraş din Europa! Chiar a fost demonstrat faptul că postările de pe reţelele sociale afectează starea de spirit.

Nu ţii cont de timpul

Treci prin zi fără să acorzi atenţie timpului. În schimb, ai putea să practici zilnic alte activităţi care te fac să te simţi mai bine. Meditaţia, scrisul în jurnal, yoga, dansul etc., pot fi de ajutor.

Ai aceiaşi prieteni din timpul liceului

Nu toţi suntem empatici şi prietenoşi, dar este imposibil să nu legi o relaţie de prietenie cu acea colegă de la muncă sau cu vecina. În timp ce unii îşi fac foarte repede prieteni, mulţi oameni rămân prieteni numai cu colegii din liceu. Ar trebui să analizezi situaţia şi să evaluezi prietenii şi persoanele de contact care adaugă cu adevărat valoare vieţii. Dacă energia ta este epuizată în timpul sau după ce ai petrecut timpul cu ei, este probabil un semn că trebuie să faci unele schimbări. Ieşi din zona ta pentru a cunoaşte oameni noi!

Sunt prezente mereu gândurile negative

Aşa cum ai planifica pentru obstacolele care ar putea apărea în cariera ta, fă acelaşi lucru de viitor pentru tine personal. Învaţă să-ţi controlezi emoţiile, renunţă să te mai gândeşti prima dată la lucrurile rele care se pot întâmpla dacă .... Încearcă să te focusezi pe tine şi pe sănătatea ta emoţională. Începe-ţi fiecare zi într-un mod pozitiv, fără să te gândeşti la nimic. Şi nu uita să zâmbeşti!Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg