Cele mai comune vise şi interpretările lor

1 75612 original jpg jpeg

Probabil ţi se intâmplă să visezi noaptea tot felul de lucruri, foarte multe de neînţeles. Se spune că visele au rolul de a ne conecta cu ceva superior şi că multe dintre ele au un mesaj pe care trebuie să-l descifrăm.

Iată interpretările celor mai comune vise:

Visezi că zbori

Acest vis de noapte poate implica dorinţa de împlinire, de realizare a unui ţel şi speranţa că lucrurile vor merge într-o direcţie bună. De asemenea, într-o interpretare şi mai optimistă, acest vis semnifică un mare succes pe care îl vei avea în curând.

Visezi că îţi pierzi un dinte

Acest vis semnifică faptul că vei avea o mare provocare de înfruntat. În interpretări mai străvechi, visul însemna că cineva ar putea fi în pericol de moarte.

Moartea

Deşi ar putea părea că visul în care cineva moare prevesteşte ceva rău, de fapt, lucrurile stau tocmai invers. A visa că mori sau că cineva moare înseamnă sfârşitul unei situaţii grele din viaţa ta.

Visezi că eşti însărcinată

Dacă eşti însărcinată şi ai acest vis înseamnă că ai mai multe temeri legate de ce va urma. Dacă nu eşti însărcinată, dar visezi că eşti, acest vis induce ideea că ceva în tine va renaşte, poate un sentiment sau un lucru pe care ti l-ai dorit cândva şi care a rămas la stadiul de vis.

Visezi case

O casă în vis nu este altceva decât proiecţia propriei noastre persoane şi a stimei de sine pe care o avem.

Bani

În vis, banii înseamnă dragoste. Poate părea ciudat, dar dacă visezi că îi cauţi acest lucru înseamnă că, de fapt, eşti în căutarea dragostei. Dacă visezi că dai bani cuiva, înseamnă că respingi iubirea cuiva.