Citatele motivaţionale pentru perioade grele din viaţă

1 78200 original jpg jpeg

Când vezi că nimic din ce se întâmplă în viaţa ta nu este ce îţi doreşti, începi să te simţi rău şi să îţi pierzi încrederea în tine. Dar acesta este momentul în care trebuie să vorbeşti cu cineva drag şi să începi să citeşti citate motivaţionale. Ele te ajută să treci mai uşor peste momentele dificile.

Există o listă cu citate pe care trebuie să le citeşti, mai ales când eşti cu moralul la pământ. Ele îţi vor arăta că viaţa nu se termină cu o singură oportunitate, că există un sens şi un scop ascuns în spatele a tot ce ţi se întâmplă!

Când copiii ne învaţă o lecţie

"Uneori trebuie doar să vorbiţi cu un copil în vârstă de patru ani şi cu un bătrân de 84 de ani pentru a înţelege din nou viaţa." - Kristen Butler

Când vezi că totul merge prost, tot ce trebuie să faci este să vorbeşti cu un copil şi un adult mai în vârstă pentru a vedea ce gândesc despre problema ta. Şanse sunt, vei obţine un răspuns, plus o perspectivă cu totul nouă asupra vieţii.

Când viaţa devine o motivaţie...

"Dacă nu ai nimic pentru care să fii recunoscător, verifică-ţi pulsul." – Anonim

De fiecare dată se uită lucrurile bune pentru care fiecare om ar trebui să fie recunoscător. Aminteşte-ţi atunci când viaţa pare a fi un coşmar, ai şansa de a schimba cursul, deoarece încă mai trăieşti şi respiri.

După rău întotdeauna vine binele

”Adu-ţi aminte întotdeauna că situaţia actuală nu este destinaţia ta finală.” – Zig Ziglar

Tu nu eşti un copac, poţi să te mişti. Când totul merge prost, cea mai bună alegere este doar să treci peste şi să mergi mai departe. Uită restul şi focusează-te pe orizonturi noi. Scrie un nou capitol în povestea ta de viaţă.

Lecţia dulce a vieţii

"Când viaţa este dulce, spune mulţumesc şi sărbătoreşte. Când viaţa este amară, spune mulţumesc şi continuă să creşti." - Shauna Niequist

Lumea este plină de oameni care sunt prieteni falşi. Trebuie să avem întuneric pentru a ne arăta lumina şi invers. Nu te aştepta niciodată ca cineva să îşi dea viaţa pentru tine, dar când se întâmplă, spune mulţumesc şi foloseşte-le aşa cum doreşti.

Uneori trebuie să te uiţi mai atent

Nu toate zilele sunt roz. Există zile care te vor provoca, dar ia-le ca atare şi experienţele te vor ghida spre perfecţiune.

Viaţa nu este perfectă

"Viaţa nu trebuie să fie perfectă pentru a fi minunată." - Annette Funicello

Atunci când totul ar putea merge prost, uită-te la lucrurile pe care le mai ai şi ce înseamnă ele pentru tine. Ţine minte că ai o familie care te iubeşte şi prieteni care te adoră.