Cum îţi dai seama că sunteţi prietene adevărate

1 76193 original jpg jpeg

În cursul vieţii, vei întâlni foarte mulţi oameni, vei interacţiona cu alte câteva sute şi vei păstra legătura doar cu câţiva, care îţi vor deveni în timp prieteni. Prieteniile pot fi de lungă sau de scurtă durată, iar prietenele adevăraţi vor fi cele care te vor ajuta când ai nevoie, care te vor sprijini şi care nu te vor judeca pentru ceeea ce faci!

Există lucruri pe care doar prietenele adevăraţi le vor face pentru tine.

O prietenă adevărată nu te va judeca niciodată

Alături de ele vei putea să fii tu, fără să îţi fie frică de ce vor spune. Prietenele tale nu te vor judeca niciodată şi nu îţi vor spune că acţionezi greşit, deoarece te vor accepta aşa cum eşti tu.

Vă ştiţi secretele

Doar cu cea mai bună prietenă poţi împărtăşi ceea ce nu ai curajul să vorbeşti cu nimeni altcineva. Ai încredere în ea şi în plus ştii că secretele tale sunt în siguranţă.

Îi poţi cere bani oricând

Dacă ai nevoie de bani, nu trebuie să eziţi sau să te gândeşti de două ori. Prietena ta îţi va împrumuta banii de care ai nevoie. Chiar dacă nu îi poţi da înapoi în scurt timp, ea nu-ţi va aminti niciodată de banii pe care trebuie să-i dai.

Se va bucura pentru reuşitele tale

O prietenă adevărată nu te va urâ, nu îţi va spune cuvinte urâte şi nu se va preface în faţa ta. Ea se va bucura sincer pentru reuşitele tale, va împărţi bucuria ta cu ceilalţi prieteni şi te va încuraja mereu.

Nu te va vorbi pe la spate

O prietenă adevărată nu te vorbi niciodată pe la spate. Ea îţi va spune ce crede în faţă. Doar falşii prieteni se vorbesc pe la spate.

Doar prietenii adevăraţi te cunosc cu adevărat

Tu poţi purta o mască în faţa celorlaţi, dar nu şi în faţa prietenilor. Cu ei trebuie să te comporţi normal, indiferent că eşti doctor, inginer, director sau manager. De aceea există prietenii în viaţa noastră.

Credit foto: www.blog.socialjane.com