Mercur retrograd în decembrie 2022: zodiile se bazează pe intuiție

Mercur își începe retrogradarea pe data de 29 decembrie, iar acest tranzit va dura până pe 18 ianuarie 2023. În timpul acestui parcurs, Mercur se va afla în semnul zodiacal al Capricornului. Vestea bună este că acest eveniment astral nu va afecta zodiile negativ! 

image

De obicei, când Mercur retrogradează, ne așteptăm să fim loviți de ghinion în toate planurile, în special în zona comunicării. Însă de această dată, zodiile trebuie să profite de acest eveniment cosmic special, care le va îndemna să se analizeze mai bine și să învețe din greșeli. Mai mult, planeta este cooperantă, așa că nu trebuie să ne temem de ceea ce urmează în perioada următoare, potrivit astrologului Liz Simmons

Citește și: Descoperă misterele planetei Jupiter, cunoscută ca Marele Benefic 

La ce să te aștepți?

Sunt șanse mari ca toți nativii să simtă că a sosit momentul să își analizeze bugetele, să își pună pe foaie valorile și credințele. Lucrurile s-ar putea să pară puțin complicate la finalul anului, dar să fim sinceri: ești pregătit să îți asumi riscuri! 

Ca de obicei, nativii trebuie să fie atenți la modul în care comunică - să evite minciunile și să se comporte la fel cum și-ar dori să fie tratați de ceilalți. A sosit momentul ca fiecare să se bazeze pe intuiție și pe emoții. În plus, Mercur retrograd va ajuta zodiile să facă schimbări pozitive în viețile lor. 

Vezi și: Ce este bine să faci când Mercur este retrograd 

Așadar, nu te teme de acest eveniment cosmic! Fii răbdător cu cei din jur, comportă-te cu prietenii așa cum își dorești ca ei se te trateze, analizează-te și bazează-te pe intuiție! 

Sursă foto: Shutterstock