Paşii care te ghidează către sufletul tău pereche

1 76605 original jpg jpeg

Perfecţiunea este dificil de definit şi, uneori, imposibil de atins. Dar având o relaţie de lungă durată care te împlineşte şi care te completează este cât se poate de apropiată de perfecţiunea pe care oricine o poate obţine.

Fiecare persoană are un suflet-pereche. Trebuie doar să-l găsească. În cartea "Îngerii iubirii", scriitorii Grant şi Melissa Virtue enumeră căile prin care poţi avea o relaţie puternică şi cu adevărat împlinită.

Paşii care te ghidează către sufletul tău pereche sunt:

Locul şi momentul potrivit

Lăsând la o parte întâlnirile întâmplătoare, este probabil să găseşti marea dragoste în locurile pe care le frecventezi, care se sincronizează cu interesele tale personale. Prima conexiune se poate baza pe lucrurile pe care aveţi în comun. Eşti iubitoare de muzică? Şansele să-ţi găseşti sufletul-pereche la un concert sau într-o librărie la raionul de discuri sunt foarte mari. Ideea este să cauţi în zona ta de confort. Locaţia potrivită la momentul potrivit îţi poate arăta persoana care împărtăşeşte aceleaşi interese cu tine.

Pregătirea pentru căutarea dragostei

Fiecare om are un înger al iubirii. El ne ajută şi ne călăuzează în căutarea dragostei. Dar nu uita că în niciun caz el nu poate interveni în voinţa unui alt om. Uneori este posibil să nu ajungi lângă persoana cea mai potrivită pentru tine, şi asta este o regulă. Îngerii sunt în jurul tău pentru a te face mai bună şi pentru a te pregăti pentru momentul în care îţi vei găsi marea dragoste, nu să influenţeze soarta.

Curajul

Trebuie să ai curaj să te conectezi cu o altă persoană, dar toţi oameni ne confruntăm cu vulnerabilitatea. Însă curajul este semnul distinctiv al unei relaţii de împlinire spirituală. În plus, te forţează să te confrunţi cu ”demonii” interiori ai vieţii şi să îţi dai seama că poţi oferi şi primi iubire.

Răbdarea

Răbdarea şi perseverenţa vor trebui să fie tovarăşii tăi constanţi de-a lungul tuturor paşilor. O relaţie este ca un copac de flori. Are nevoie de timp să crească. Amândoi aveţi nevoie de timp pentru a vă adapta la ritmurile celuilalt.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg