Semne care îți arată că Îngerul Păzitor este lângă tine și te ocrotește

Să știi că ai un înger păzitor, care te veghează mereu și te protejează în momentele dificile, îți oferă liniște și siguranță. Prezența unei puteri superioare este un dar spiritual, așa că te invităm să descoperi ce semne îți arată că ești apărat de o astfel de entitate. 

image

Îngerii sunt entități spirituale care ne protejează și ne ghidează în viață. Adesea, ei pot comunica cu noi prin intermediul unor mesaje subtile. De exemplu, dacă într-o anumită situație (chiar și într-un moment stresant) simți o senzație de pace și siguranță inexplicabilă, acesta poate fi un semn că îngerul tău păzitor este prezent și că te susține. 

Mirosuri dulci în încăpere

Și mirosul poate fi un indicator că ești protejat. Dacă simți mirosuri dulci, fără să îți dai seama originea lor, să știi că ești însoțit de îngerul tău păzitor. Dacă mirosul este intens, acesta este un semn puternic prin care această entitate îți atrage atenția. 

Citește și acest articol: Rugăciunea către Îngerul Păzitor. Rostește-o în fiecare zi de joi și vei scăpa de relele din viața ta 

Animalele și copiii au un comportament „bizar‟

Bebelușii și animalele de companie pot să simtă prezența acestor entități. Dacă ai observat că animalul tău de companie sau copilul tău începe să zâmbească, de exemplu, uitându-se în tavan, sunt șanse ca locuința ta să fi fost vizitată de o entitate. 

Auzi diferite sunete 

Șoaptele blânde, auzite când te aștepți mai puțin, pot să îți indice că ai fost vizitat de îngerul păzitor. 

Poate ești interesat și de: Rostește această rugăciune dimineața, timp de 7 zile. Preoții spun că te ajută să scapi de vicii 

Simți furnicături la nivelul pielii? 

Când energia îngerului păzitor este puternică, sunt șanse să simți furnicături pe suprafața pielii. Acest lucru se întâmplă, deoarece vibrația ta începe să crească în momentul în care o înger se află în jurul tău. Deși acest lucru poate fi inconfortabil, nu oricine poate să simtă această senzație, așa că ai încredere că lucruri bune ți se vor întâmpla! 

  • Știai că… Îngerii păzitori comunică cu noi cel mai bine prin intermediul visului? De obicei, suntem deschiși la mesajele spirituale în momentele în care suntem liniștiți, scrie „Astrofame‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg