Țiuitul în urechi, semn al creșterii spirituale? Ce îți poate dezvălui

Dacă ești pe calea creșterii spirituale, poți să experimentezi anumite simptome fizice. Se spune că țiuitul în urechi ar fi un indiciu al comunicării cu lumea de dincolo. 

image

Ți s-a întâmplat vreodată să simți un fior ciudat pe coloana vertebrală, când afară nu este frig, să amețești brusc, deși nu te-ai mișcat, ori să auzi un sunet în ureche, precum un țiuit, când ești într-un loc liniștit? Ei bine, aceste manifestări ar putea fi semne ale creșterii tale spirituale. 

Ce dezvăluie țiuitul în urechi din perspectivă spirituală 

Țiuitul frecvent în urechi este considerat a fi un semn al trezirii spirituale, scrie „Higher Perspectives‟. Acest fenomen poate fi experimentat adesea de către persoanele care se află într-un proces de dezvoltare spirituală, indiferent de practica pe care au ales-o. Acesta poate fi un indiciu că persoana a devenit conștientă și sensibilă la energiile din jurul său. 

Citește și: Care este zodia cu personalitate multiplă. Îți schimbă starea într-o clipă 

De asemenea, țiuitul în urechi poate fi un mesaj din lumea de dincolo, mai exact, că o persoană dragă te contactează sau, în funcție de intensitatea sunetului pe care îl auzi, îți poate prezice viitorul. Spre exemplu, dacă auzi un sunet înalt, după un alt sunet puternic, acesta ar putea fi un semn că urmează să ai noroc în viață. Dacă intensitatea sunetului este scăzută, ar putea fi un avertisment că mediul în care te afli este încărcat cu energii negative. 

Citește și: Semne care îți arată că Îngerul Păzitor este alături de tine și te ocrotește 

Semnificația acestui sunet se poate modifica în funcție de urechea în care îl auzi. De pildă, dacă simți un țiuit în urechea dreaptă, acesta îți atrage atenția asupra motivației tale actuale. Se spune că trebuie să devii mai ambițios, să fii mai puternic în fața adversarilor, să îți duci la capăt proiectele și să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta spirituală sau emoțională. 

În schimb, dacă auzi un țiuit în urechea stângă, atunci trebuie să îți asculți intuiția și să ții cont de cele mai arzătoare dorințe ale sufletului tău. Se spune că trebuie să privești cu bunătate ceea ce se întâmplă în viața ta.

Sursă foto: Shutterstock