Vino pe 18 iunie la crosul Click! Sănătate!

1 74986 original jpg jpeg

Cea de-a IX-a ediţie a crosului Click! Sănătate, una dintre cele mai importante competiţii de alergat la care pot participa şi cei mici, se va desfăşura duminică, 18 iunie, în Parcul Herăstrău. Te aşteptăm negreşit la înscrieri, începând cu ora 8.00. Punem la bătaie peste 40 de premii pentru câştigători şi multă voie bună.

Mii de oameni au alergat până acum la ediţiile anterioare ale competiţiei susţinută de Federaţia Română de Atletism,fie că a fost soare sau răcoare şi câţiva stropi de ploaie. Bucureştenii şi mulţi iubitori de alergat din împrejurimile Capitalei au înţeles că cea mai simplă şi eficientă formă de a face mişcare şi de a te menţine sănătos este alergatul în aer liber,alături de prieteni şi cei dragi.

Zeci de premii-surpriză puse în joc pentru Cursa Populară

În anii trecuţi s-au oferit celor mai în formă alergători premii consistente şi atrăgătoare,precum biciclete,tablete,aparate fitness,telefoane mobile,abonamente la sală,aparate de masaj,vouchere pentru echipamente sportive. Şi anul acesta am pregătit o mulţime de surprize pentru căştigători şi nu numai. În plus,la această ediţie se premiază şi cea mai inedită/haioasă ţinută.

Traseul pentru Cursa Populară are în total 7 km,ceea ce înseamnă o tură de parc. Ca să te înscrii în concurs,vino în intervalul orar 8.00-9.45 cu talonul de înscrieri,pe care îl poţi procura din revistele Click! Sănătate,Click! pentru femei,dar şi din ziarele Adevărul şi Click! din săptămânile anterioare evenimentului,şi cu un act de identitate asupra ta.

STARTUL: intrarea în Parcul Herăstrău,de la Berăria H,la ora 10.00

Sosirea: aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

Traseu (7 km): un tur de lac Herăstrău cu startul de la Berăria H (Pavilionul H),pe aleea ce înconjoară lacul,trecerea pe sub pod calea ferată,cu ieşirea pe Şoseaua Nordului,apoi stânga pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi reintrarea în parc pe la Fântâna Mioriţa către aleea de lângă lac,cu sosirea pe aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

Cele 3 categorii de vârstă,băieţi şi fete

Premiile puse în joc vor fi oferite pentru locurile 1,2,3,la următoarele categorii de vârstă la Cursa Populară,astfel:

a. Juniori-3 categorii,băieţi şi fete

-de la vârsta de 10 ani până la 12 ani;-de la vârsta de 13 ani până la 14 ani;-de la vârsta de 15 ani până la 18 ani.

b. Seniori-3 categorii,bărbaţi şi femei

-de la vârsta de 19 ani până la 34 ani;

-de la vârsta de 35 ani până la 45 ani;

-de la vârsta de 46 ani până la 59 ani.

c. Veterani-bărbaţi şi femei

-cu vârsta de sau peste 60 ani.

Crosul Familiei,pentru cei mai mici alergători

La această competiţie,în anii trecuţi,au participat şi copii de nici un an,care au parcurs taseul ţinuţi de mânuţă de părinţii lor sau în cărucior. Ne-am distrat,i-am încurajat şi i-am aplaudat pe toţi,aşa cum se cuvine. Pe părinţi,pentru că îi învaţă pe cei mici încă de la primii paşi cum să se menţină sănătoşi,iar pe copii,pentru că merită. Startul se dă la 11.00,iar traseul se întinde pe o distanţă de 300 m,pe aleile din Parc Herăstrău.

Echipa Click! Sănătate va fi acolo,la înscriere,gata să răspundă la întrebări şi să rezolve orice problemă legată de competiţie.

Eveniment realizat cu sprijinul sponsorilor: Himalaya, Futuro, Doppelherz, Family Care şi al partenerilor: Prima TV, Federaţia Română de Atletism, Primăria Municipiului Bucureşti.