Yoga, antidotul perfect pentru depresie

1 73280 original jpg jpeg

Ai mers vreodată la un curs de yoga? Sau te întrebi dacă este un lucru bun pentru tine? Studiile au arătat că yoga este ideală pentru cei care se confruntă cu anxietate, stres, şi cel mai important, cu depresie.

Te-ai simţit demoralizată în ultima vreme? Acesta este principalul simptom al depresiei,care este una dintre cele mai mari probleme ale timpului,şi cu care se confruntă tot mai mulţi oameni.Depresia este o boală cu care trebuie să te confrunţi cu putere deplină. Problema apare atunci când eşti dispus să lupţi,dar lipseşte puterea. De fapt,acesta este unul dintre simptomele depresiei:lipsa voinţei de a face ceva.Persoanele care se confruntă cu depresia nu vorbesc despre micile plăceri,care nu le aduc bucurie şi nici nu le stârneşte niciun sentiment. Oare să te fi schimbat aşa de mult? Nu. Totul este un produs al depresiei (minţii).

Citeşte şi:Cum te ajută yoga să dormi mai profund

Acum,depresia poate fi ţinută sub control cu ajutorul medicamentelor. Dar,acestea pot avea efecte adverse. Atunci,de ce să nu se încerce şi metode alternative,cum sunt terapiiile naturale?

Yoga,un substitut excelent pentru medicamentaţie

În primul rând,este important să amintim că yoga nu este simplă.

-Ajută la reducerea anxietăţii şi stresului;

-Permite un contact cu starea de spirit;

-Ai posibilitatea de a gestiona mai eficient emoţiile;

-Vei face faţă situaţiilor dificile mai uşor din punct de vedere psihologic.

Cel puţin o oră de yoga va îmbunătăţi starea mintală şi fizică. În mod normal,o sesiune de yoga poate fi de 15 minute până la un maxim de 45 de minute.

Yoga,antidotul perfect pentru mai multe probleme de sănătate

Prin practicarea de yoga poţi trata mai multe boli,dar este deosebit de benefică pentru cei care suferă de tulburări mentale a bunăstării.

Pentru că depresia este mai mult decât o stare mentală-ea se manifestă,de asemenea,şi din punct de vedere fizic. Migrenele,durerile de stomac,palpitaţiile inimii,etc,toate aceste simptome pot fi cauzate de depresie.

Prin practicarea de yoga îmbunătăţeşti problemele respiratorii şi digestive,care sunt,în principiu cele care avertizează atunci când organismul se confruntă cu probleme de sănătate. Nu este nimic mai mult decât un apel de trezire la faptul că există o problemă care trebuie rezolvată.

Citeşte şi:Puterile practicării de yoga pentru o piele strălucitoare

În plus faţă de toate acestea,yoga implică interacţionarea cu alţi oameni şi ieşirea din casă,lucruri care fac bine şi nu alimentează depresia.

Conectarea cu alte persoane,practicarea unui mic exerciţiu,a face ceva diferit,relaxarea şi liniştirea minţii,sunt cele mai bune medicamente pentru lupta împotriva depresiei.

Elevează starea de spirit

Atunci când apare depresia,totul se transformă brusc în întuneric şi pesimism. În

,acest lucru nu este aşa-este doar modul în care mintea decide să vadă lumea.

Dacă eşti tristă,totul în jur va părea negativ şi vei crede că lucrurile rele ţi se întâmplă mereu ţie. Yoga poate să te facă conştientă de faptul că ţine de tine să-ţi schimbi această atitudine.

Vei învăţa să citeşti mai bine emoţiile şi să fii conştientă de ceea ce simţi. Singurul mod prin care poţi începe să elimini aceste gânduri negative este prin înţelegerea sentimentelor tale.

Yoga este uneori combinată în doze mici de meditaţia,ceea ce face,fără îndoială,această practică şi mai eficientă.

Credit foto:steptohealth.comRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg