TEST Animalul pe care îl vezi din prima îți spune dacă îi vei fi fidel partenerului

Acest test de personalitate te va ajuta să descoperi dacă ești, cu adevărat, loial într-o relație sau ești predispus să fii infidel. Iată ce trebuie să faci! 

image

Puțini oameni intră într-o nouă relație romantică cu gândul că o să-și înșele partenerul. Însă există și trișori înnăscuți, care se trezesc prinși în propria cursă a minciunilor și din care nu mai pot să iasă. Le este greu să fie fideli, oricât de mult ar încerca.

Citește și: TEST Află de ce te temi cel mai mult la începutul relației tale de dragoste

Pentru a afla dacă ești predispus la infidelitate, tot ce trebuie să faci este să te uiți la imaginea de mai jos și să fii atent la primul animal pe care îl observi. Apoi, citește care este interpretarea acestuia. Ești pregătit? 

image

Dacă ai văzut din prima elefantul înseamnă că...

Te-ai uitat la imagine, iar primul animal pe care l-ai văzut a fost elefantul? Inseamnă că îi ești fidel partenerului, indiferent de situație. Treci peste orice dezamăgire și nu concepi viața în singurătate. Fidelitatea este o calitate admirabilă, însă ține cont că trebuie să fii tratat pe măsura acestei valori. 

Vezi și: TEST Primul animal pe care îl vezi îți dezvăluie cum îți manifești iubirea 

Ce înseamnă dacă ai văzut fluturele

Fluturele din imagine îți spune că ești genul de persoană căreia îi pot fugi repede ochii după un alt partener. Nu îți propui să înșeli, dar sunt șanse mari să fi înșelat cel puțin o dată, până acum. Data viitoare când inima îți tresare, încearcă să-ți închei relația, înainte să începi alta.

Care este semnificația lupului 

Lupul din imagine îți spune că ești genul de persoană care face tot ce vrea în relația de cuplu. Ești într-o căutare permanentă și te simți bine când cucerești, așa că fidelitatea nu este o calitate care te caracterizează.

Sursă foto: Yourtango / Shutterstock