TEST Ce stil de comunicare ai? Privește imaginea și descoperă în câteva secunde!

Acest test de personalitate te va ajuta să descoperi ce stil de comunicare ai, mai exact cum îți exprimi ideile, cum reacționezi la părerile celorlalți și cum te adaptezi la diferite situații. Ești pregătit? 

image

Fiecare persoană are un stil unic de a comunica! Personalitatea, educația, experiențele de viață și cultura influețează acest aspect, iar pentru a avea interacțiuni mai eficiente și productive în diverse contexte, este important să fii conștient de modul în care comunici. 

Acest test de personalitate te va ajuta să descoperi ce stil de comunicare ai și inclusiv să îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău. Tot ce trebuie să faci, este să privești imaginea de mai jos, să alegi un cadou și să cauți mai jos semnificațiile sale. 

image

Primul cadou  

Dacă ai ales primul cadou din imagine, înseamnă că ești o persoană diplomată, înțelegătoare și empatică. Întotdeauna îți calculezi cuvintele și nu te grăbești să tragi concluzii. Pentru a-i mulțumi pe ceilalți, preferi, de cele mai multe ori, să lași de la tine. În plus, ești un prieten excelent și întotdeauna îți faci timp pentru a-i asculta pe cei din jurul tău. Felicitări! 

Citește și: Știi să comunici cu familia ta? Iată cum! 

Cadoul nr. 2

Ai optat pentru cel de-al doilea cadou? Ei bine, asta înseamnă că ai un stil de comunicare empatic, adică ești atent și sensibil la sentimentele, nevoile și perspectivele celorlalți. Ești o persoană răbădătoare, care știe cum să gestioneze chiar și cele mai dificile conversații, iar respectul te definește în totalitate. În plus, când analizezi situațiile din jur, te folosești adesea de propriile experiențe. 

Cadoul nr. 3

Dacă te-a atras cel de-al treilea cadou din imagine, înseamnă că îți place să deții controlul. Ai opinii puternice pe care nu eziți să ți le exprimi, chiar și când acestea sunt în dezacord cu părerile altora. Pui preț pe sinceritate și claritate. 

Vezi și: Ce spune despre tine modul în care te comporți la masă. Semnele nonverbale transmit mai mult decât ai vrea 

Cadoul nr. 4

Sinceritatea te definește în totalitate! Nu te ferești de conversațiile dificile sau de conflicte, ci preferi să îți exprimi părerile cu mult curaj și determinare. Pentru tine, cinstea și loialitatea primează, oricât de dureros ar fi adevărul.

Cadoul nr. 5

Dacă ai ales cadoul cu numărul 5, înseamnă că obișnuiești să comunici într-o manieră deschisă. Scurt și la obiect, îți place să punctezi chestiunile importante, fără să dai prea multe detalii. În plus, mereu găsești cele mai bune soluții la problemele celorlalți. 

Sursă foto: Shutterstock / Abmeyerwood Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg