TEST Prima imagine pe care o vezi dezvăluie nivelul tău de șarm

Felul în care este personalitatea noastră se schimbă aproape la fel ca iluziile optice, părând diferită în funcție de cel care o observă și perspectiva pe care aceasta o are.

image

Cei care au o personalitate plăcută sunt buni la suflet, prietenoși, amuzanți și, de ce nu?!, irezistibili. De cele mai multe ori, o astfel de persoană atrage compania celor din jur, toți vor să se afle în prezența cuiva drăguț, sociabil, plin de farmec. Totuși, să fim serioși, nu avem tot timpul numai zile bune, traversăm cu toții momente mai puțin plăcute, care ne scot la iveală diverse defecte.

Dacă îți dorești să aflii mai multe lucruri despre tine, să-ți dai seama ce văd alții grozav la tine, poți face acest test simplu, care va scoate la iveală caracteristicile tale pozitive, ceea ce le place altora la tine, ce găsesc ei fermecător la tine.

Astfel, tot ceea ce trebuie să faci este să privești imaginea de mai jos și să spui care este primul lucru pe care îl observi în ea.

image

Dacă observi capul unui bătrân…

Ceea ce te scoate pe tine din anonimat, calitatea ta pricipală este felul în care percepi tu lucrurile, abodarea pe care o ai în ceea ce privește viața în ansamblul său.

Ești un observator profund și o persoană deschisă la tot și toate. Procesezi informația din jurul tău cu o viteză uimitoare și analizezi totul meticulous, spre încântarea celor de lângă tine, care-ți cer adesea părerea absolut pertinentă despre tot.

Dacă observi o femeie cu o umbrelă ruptă…

Ai un umor nebun, de care nimeni nu se poate sătura. Chiar și atunci când situația nu e deloc plăcută, ci poate deveni chiar înfricoșătoare sau periculosă, tot găsești o latură amunzantă, tot reușești să faci haz de necaz. Ești o persoană pozitivă, capabilă să readucă zâmbetul pe buzele tuturor. Și nu contează numai ce spui, ci și mesajul minunat pe care-l trasmiți cu ajutorul limbajului trupului tău.

Dacă vezi femeia cu umbrela bună…

Ai o atitudine pozitivă, o abordare optimistă în privința vieții în general, lucru care te face irezistibilă în ochii celor din jur. Indiferent de situația în care te aflii, tu tot găsești ceva bun care să-ți dea speranțe de mai bine. Nu trebuie să-ți bați capul cu faptul că oamenii din jur ar putea considera enervant optimismul tău, dimpotrivă, ei te caută neîncetat tocmai pentru că au nevoie de vorbele tale pline de încredere și speranță.

Dacă vezi florile…

Ai calități evidente de gazdă, un farmec aparte care este la mare căutare. Parcă vrăjești lumea din jur, îi cucerești pe loc doar pentru simplul fapt că ești tu așa cum ești și nu te prefaci niciodată. Atunci când ai musafiri, știi cum să-i faci să se simtă ca la ei acasă – le oferi gustări delicioase, băuturi de calitate și, mai ales, o conversație plăcută.

Îți place socializarea și asta se vede! Nu te simți bine decât cu casa plină, iar apropiații tăi de-abia așteaptă o nouă invitație din partea ta. Privești oamenii în ochi, le strângi mâna călduros, știi întotdeauna ce complimente să faci, ce să mai, ești gazda perfectă, care nu judecă, nu critică, nu deranjează, ci doar îi distrează pe cei prezenți și cucerește pe toată lumea.