Idei de mese pe bază de sfeclă roşie

Aveţi nevoie de 500-600 grame sfeclă coaptă sau fiartă în apă cu sare, până se înmoaie, tăiată cubuleţe sau felii groase. Peste ea adaugăti 3-4 linguri de miez de nuca mărunţit. Asezoaţi sălata cu un “dressing” din puţîn oţet de mere şi juma­tate de linguriţă de ulei de măsline scrie sănătate.bzi.ro

Citeşte şi: Rozmarinul, remediul care împiedică rapid căderea părului! Tratamentul acesta te scapă de griji

Adăugaţi pătrunjel proaspăt tocat şi puţîn hrean dat pe răzătoare. Salată se păstrează la frigider şi se împarte în 3 porţii, care se mănâncă pe parcursul unei zile. Este important să beţi apă plata, cel puţin 2 litri pe zi.


Meniu pentru o zi în timpul dietei cu sfeclă roşie:


– Micul dejun: o porţie de salată de sfeclă
– Prânz: o porţie de să­lată de sfeclă şi 100 g de carne la grătar (piept de pui sau carne de vită)
– Seară: o porţie de salată de sfeclă

Citeşte şi: Mierea pe faţă, un miracol. 4 beneficii pe care alimentul le are pentru tenul tău

În 3 zile de dietă, veţi scapa de 2 kg. După aceste trei zile, pentru a continua să slăbiţi, înlocuiţi o masă pe zi cu salată de sfeclă. Puteţi repeata cură după două săptă­mani.