4 semne că partenerul nu te va înşela niciodată

Trădarea distruge încrederea în cuplu şi face loc anxietăţii, fiind greu de iertat. De aceea, este de aşteptat ca, la începutul oricărei relaţii, să fii atent la semnele care indică fidelitatea celuilalt.

image

În loc să cauţi indicii că partenerul este posibil să te înşele, ai putea căuta mai bine semne că nu te va trăda sau că sunt şanse minime să cedeze unei tentaţii. Psihoterapeuții au arătat care sunt aspectele comune pe care le-au observat la cei care rareori sunt infideli.

Nu a înșelat în trecut

Dacă o persoană nu a înșelat niciodată în trecut este puţin probabil să facă aceasta în viitor. Comportamentul anterior al unei persoane spune multe despre cel viitor, în special în chestiuni de convingeri personale. Sigur că nu poți ști niciodată sigur. Oamenii se schimbă în timp și numeroase motive ar putea duce la infidelitate. Chiar dacă aveţi o perioadă dificilă, veţi ști că partenerul a rămas fidel în trecut, ceea ce spune multe despre valorile lui.

Au aceste trăsături de personalitate!

Pentru a estima cât de mare este riscul de a fi înşelat, este nevoie să iei în calcul personalitatea partenerului tău care poate prezice potențialul său de a trăda. Conform Bestlifeonline.com, psihoterapeutul Michelle Giordano constată că, din experiența ei, persoanele fidele au anumite trăsături comune. Este vorba despre: empatie, ataşament, stimă de sine ridicată, conștiinciozitate şi autocontrol. Acestea indică responsabilitatea într-o relaţie, încrederea, înţelegerea emoțiilor celorlalţi şi capacitatea de a rezista tentaţiilor.

Vezi şi: Cum îţi dai seama că are pe alta

Aveți o relaţie puternică

Dacă relaţia voastră este solidă, n-ar trebui să-ţi faci griji că vei fi înşelat. Prin urmare, partenerii care au o conexiune emoțională puternică au mai multe șanse să fie împliniţi în cuplu, ceea ce îi poate ajuta să reziste tentației de a căuta pe altcineva.

Semnele intimității emoționale sunt capacitatea fiecăruia de a-şi exprima sentimentele și gândurile în mod deschis, de a te simţi în siguranță în relație. A avea intimitate emoțională înseamnă că fiecare dintre parteneri se simte acceptat de celălalt și nu se teme să fie criticat sau judecat. Aceste cupluri discută despre ceea ce nu este în regulă în dragostea lor, dacă apare ceva, şi comunică deschis despre asta.

Te-ar mai putea interesa: Cel mai fidel semn zodiacal. Fii aproape de el și îți va fi loial toată viața!

Nu-şi parolează dispozitivele electronice

Cei care înșală tind să pună parole pentru a-şi proteja dispozitivele. Unii le ţin ascunse, departe de accesul partenerului, alţii îşi iau măsuri de securitate ca parole, amprente sau folosesc aplicații criptate. Un partener mai puțin înclinat să înșele, nu pune parole şi este mai relaxat tocmai pentru că nu are nimic de ascuns.

FOTO: ShutterstockRecente

Infinity Room Art Safari JPG
Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Acid hialuronic sau ceramide Sursa foto shutterstock 1172680948 jpg
bărbat în pat sursa  Shutterstock jpg
Cum te ajuta lamaia la curatenie jpg
Nicole Kidman și soțul sursa  Shutterstock jpg
Sos de rosii jpg
elvis bun profimedia 0642982238 jpg
Cele mai bune ore la care sa te trezesti si sa mergi la culcare Sursa imagine shutterstock 1672417216 jpg
Lactate jpg
Greseli de curatenie Sursa foto Pixabay jpg
Olivia Wilde foto  Shutterstock jpg
Pizza de post Sursa foto shutterstock 176980196 jpg
Prajitura cu biscuiti, caramel si glazura de ciocolata Sursa foto shutterstock 530690857 jpg
Semnificatia trandafirului jpg
pantofi sport pentru femei jpg
casa de aur a lui Putin sursa  Shutterstock, Proekt jpg
Revista jpeg
oameni fericiti jpg
Kim Kardashian jpg