4 semne că partenerul nu te va înşela niciodată

Trădarea distruge încrederea în cuplu şi face loc anxietăţii, fiind greu de iertat. De aceea, este de aşteptat ca, la începutul oricărei relaţii, să fii atent la semnele care indică fidelitatea celuilalt.

image

În loc să cauţi indicii că partenerul este posibil să te înşele, ai putea căuta mai bine semne că nu te va trăda sau că sunt şanse minime să cedeze unei tentaţii. Psihoterapeuții au arătat care sunt aspectele comune pe care le-au observat la cei care rareori sunt infideli.

Nu a înșelat în trecut

Dacă o persoană nu a înșelat niciodată în trecut este puţin probabil să facă aceasta în viitor. Comportamentul anterior al unei persoane spune multe despre cel viitor, în special în chestiuni de convingeri personale. Sigur că nu poți ști niciodată sigur. Oamenii se schimbă în timp și numeroase motive ar putea duce la infidelitate. Chiar dacă aveţi o perioadă dificilă, veţi ști că partenerul a rămas fidel în trecut, ceea ce spune multe despre valorile lui.

Au aceste trăsături de personalitate!

Pentru a estima cât de mare este riscul de a fi înşelat, este nevoie să iei în calcul personalitatea partenerului tău care poate prezice potențialul său de a trăda. Conform Bestlifeonline.com, psihoterapeutul Michelle Giordano constată că, din experiența ei, persoanele fidele au anumite trăsături comune. Este vorba despre: empatie, ataşament, stimă de sine ridicată, conștiinciozitate şi autocontrol. Acestea indică responsabilitatea într-o relaţie, încrederea, înţelegerea emoțiilor celorlalţi şi capacitatea de a rezista tentaţiilor.

Vezi şi: Cum îţi dai seama că are pe alta

Aveți o relaţie puternică

Dacă relaţia voastră este solidă, n-ar trebui să-ţi faci griji că vei fi înşelat. Prin urmare, partenerii care au o conexiune emoțională puternică au mai multe șanse să fie împliniţi în cuplu, ceea ce îi poate ajuta să reziste tentației de a căuta pe altcineva.

Semnele intimității emoționale sunt capacitatea fiecăruia de a-şi exprima sentimentele și gândurile în mod deschis, de a te simţi în siguranță în relație. A avea intimitate emoțională înseamnă că fiecare dintre parteneri se simte acceptat de celălalt și nu se teme să fie criticat sau judecat. Aceste cupluri discută despre ceea ce nu este în regulă în dragostea lor, dacă apare ceva, şi comunică deschis despre asta.

Te-ar mai putea interesa: Cel mai fidel semn zodiacal. Fii aproape de el și îți va fi loial toată viața!

Nu-şi parolează dispozitivele electronice

Cei care înșală tind să pună parole pentru a-şi proteja dispozitivele. Unii le ţin ascunse, departe de accesul partenerului, alţii îşi iau măsuri de securitate ca parole, amprente sau folosesc aplicații criptate. Un partener mai puțin înclinat să înșele, nu pune parole şi este mai relaxat tocmai pentru că nu are nimic de ascuns.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg