7 semne că cineva te place de la prima discuţie

La începutul oricărei relaţii, te poţi simți nesigur şi te întrebi dacă eşti plăcut de persoana din faţa ta cu adevărat. Limbajul nonverbal al celuilalt îţi spune mai multe decât te-ai aştepta şi oferă răspuns clar la întrebarea care te macină.  Urmăreşte câteva semne!

image

Pentru a te simţi în largul tău și să fii încrezător în relațiile tale, fii atent nu numai la ceea ce ţi se spune verbal, ci şi la mişcările şi poziţia corporală a celui cu care discuţi pentru prima dată. Îţi spunem care sunt semnele că eşti agreat şi că relaţia merge pe un făgaş bun!

Picioarele orientate spre tine

Dacă picioarele celui cu care vorbeşti sunt îndreptate spre tine, acest lucru poate arăta că este interesat de discuţie. Limbajul corporal este un indiciu că cineva este atent la tine. Printre alte semne se numără aplecarea spre tine cu umerii relaxați și brațele neîncrucișate.

Înclinarea capului

Noua ta cunoştinţă îşi înclină capul într-o parte când te ascultă vorbind este un semn foarte bun. Înclinarea capului arata că este curios și te urmăreşte cu interes.

Ţine mâinile la vedere

Atunci când cineva se simte confortabil în preajma unei alte persoane, îndeosebi una pe care a cunoscut-o, de obicei nu-şi ascunde mâinile. Acesta ar putea fi un indicator excelent al unei persoane care se simte în siguranță și conectată cu tine.

Vezi şi: Cum te trădează mimica şi gesturile

Are un zâmbet larg

Zâmbim mai puţin în ultima vreme, dar atunci când afişăm un zâmbet larg este un semn clar că ne simţit foarte bine în compania celui din faţa noastră. Prin urma, fii atent şi caută acest indiciu!  

Își atinge gâtul

Gâtul este o zonă a corpului care reprezintă comunicarea și vulnerabilitatea. Dacă atinge această zonă în timp ce interacționează cu tine înseamnă că te agreează. Ar putea fi şi un semn că este interesat de tine, deci dacă ai o primă întâlnire cu un potenţial partener şi face acest gest, sunt şanse mari să legaţi o relaţie frumoasă.

Citeşte şi: 3 gesturi prin care-ţi dovedeşte că te iubeşte

Te evidențiază într-un grup

Vă aflaţi într-un grup şi caută să vorbească doar cu tine? Iată semnul pe care-l cauţi! Ar putea să-ți pună întrebări directe sau doar să-ţi povestească ceva numai ţie. Ar putea să râdă mai mult la glumele tale, să prelungească privirile.

Se bâlbâie puţin

Un alt semn care ar putea dezvălui că este interesat de tine şi chiar puţin emoţionat din această cauză este bâlbâiala. Pare că nu poate formula propoziții când este în preajma ta. Acesta este un indiciu că îl faci chiar să se simtă incomod.

FOTO: Pixabay