Mesajele text pe care să NU i le trimiți niciodată partenerului de viață

Când se află la distanță, unele cupluri preferă să comunice prin mesaje text. Dacă și voi obișnuiți să vă scrieți, este bine să știi care sunt mesajele pe care nu trebuie să vi le trimiteți niciodată.

image

Terapeutul Sarah Swenson, care lucrează cu mai multe cupluri din întreaga lume, a spus pentru „Best Life‟ că majoritatea neînțelegerilor pornesc de la „interpretările greșite ale mesajelor text‟. Așadar, pentru a evita certurile, este bine să nu lași loc de interpretări și să eviți să tastezi următoarele expresii. 

Citește și: Limbajul iubirii în funcție de zodie. Află cum își manifestă dragostea partenerul tău! 

„Ce vrei să spui cu asta?‟ 

Dacă partenerul îți propune să ieșiți în oraș sau orice alt lucru, care contează foarte mult pentru el, evită să îi scrii „Ce vrei să spui cu asta?‟. Potrivit terapeutului, această expresie poate fi interpretată greșit, iar el se poate supăra. 

„Când vorbim cu o persoană față în față, suntem capabili să înțelegem toate elementele de comunicare - verbale și non-verbale. Prin mesajele text, scad șansele să fim interpretați în mod corect și, de asemenea, nu avem ocazia să cerem o explicație, dacă ne simțim confuzi‟, a spus specialistul. 

„Te iubesc!‟ (pentru prima dată!) 

Pe lista expresiilor pe care trebuie să le eviți se află chiar și declarații de dragoste. Evident, vorbim despre cele pe care i le faci pentru prima oară partenerului de viață. 

Terapeutul Chris Rabanera spune că nu este bine să-i spui partenerului primul „Te iubesc‟, printr-un mesaj text. Specialistul susține că expresiile importante trebuie să fie făcute față în față, pentru a urmări reacția celuilalt.

„Când îi spui unei persoane așa ceva, vrei să fii prezent. Vrei să vezi reacția lor. Vrei să fii acolo cu el. Vrei o experiență plăcută‟, a spus specialistul. 

Vezi și: Evită să faci asta înainte de somn și vei avea o relație fericită! 

„În fine…‟ 

O altă expresie pe care este bine să o eviți este „În fine…‟. Potrivit experților, când trimiți aceste cuvinte, celalaltă persoană poate să înțelegeagă că nu îți pasă de ea sau de conversația voastră. 

„Mă despart de tine!‟

Să te desparți de cineva printr-un mesaj text poate fi o modalitate ușoară de a evita o dispută, dar terapeutul Haley Riddle informează că nu este deloc o tactică sănătoasă. El mărturistește că această modalitate care pune capăt relației „poate fi dureroasă și lipsită de respect‟. 

„Acest text nu echivalează cu o conversație reală. Când cineva decide să pună capăt relației printr-un mesaj text, relația nu se închieie complet, deoarece lasă loc deschis pentru interpretări greșite‟, a mai spus specialistul.

Sursă foto: Shutterstock