Limbajul iubirii în funcție de zodie. Află cum își manifestă dragostea partenerul tău!

Partenerul tău ți-a oferit un buchet de flori, dar tu, de fapt, ți-ai dori să petreci mai mult timp alături de el? Fiecare își exprimă diferit dragostea, iar pentru a avea o relație fericită, trebuie să știi care este limbajul iubirii al jumătății tale. 

image

Consilierul matrimonial, dr. Gary Chapman, a dezvăluit în cartea sa „Cele 5 limbaje ale iubirii” că oamenii își pot exprima dragostea în cinci moduri. Potrivit „Healthline”, cele cinci limbaje ale iubirii sunt: cadourile, serviciile, cuvintele, atingerea fizică și timpul de calitate petrecut alături de partener. 

Pentru o relație sănătoasă și fericită, este important să știi cum își exprimă iubirea partenerul tău de viață. Acest lucru o să vă ajute să vă înțelegeți nevoile și să vă susțineți reciproc. Așadar, cum îți dai seama cum își exprimă dragostea partenerul tău? Răspunsul poate fi scris în stele. Mai exact, semnul zodiacal îl poate da de gol! 

Citește și: Cea mai excentrică zodie a horoscopului. Prin ce se deosebește față de altele 

Cum iubește fiecare zodie în parte 

Horoscopul ne ajută să descoperim trăsături de personalitate importante și modul în care ne exprimăm sau ne dorim să primim dragoste. Iată cum iubește fiecare zodie! 

Berbec - Cuvinte 

Semn îndrăzneț și mereu în competiție, Berbecul va face orice pentru a-și cuceri „prada”. Când se îndrăgostește, această zodie se folosește de cuvinte și își laudă constant partenerul de viață. Dacă ești într-o relație cu un bărbat aflat în această zodie, așteaptă-te să fii des complimentată! 

Taur - Cadouri 

Cei născuți în zodia Taur sunt materialiști și încăpățânați, cel puțin asta menționează „Zodiacsign”. Ei știu să facă diferența între un obiect de calitate și unul mai puțin bun. Așadar, pare intuitiv, dar zodia Taur își manifestă cel mai bine dragostea prin cadouri luxoase, așa cum sunt buchete de flori impresionante, bijuteriile scumpe sau cinele unice. 

Gemeni - Cuvinte

Cei aflați în zodia Gemeni știu ce și când să spună. Această zodia este condusă de planeta Mercur, care este planeta comunicării, așadar cum își poate exprima cel mai bine iubirea, dacă nu prin cuvinte? Indiferent că se află într-o relație de câteva săptămâni sau de ani de zile, ei întotdeauna vor știi cum să te complimenteze. 

Rac - Timp de calitate 

Se știe despre Rac faptul că iubește să-și petreacă timpul liber în casă, departe de agitație și presiune. Cei aflați în această zodie sunt timizi și rezervați, iar când se îndrăgostesc își doresc să petreacă timp de calitate alături de partener. A apărut un film nou de care toată lumea discută? Pregătește-te să fii invitată să-l urmăriți împreună! 

Leu - Cuvinte

Poate că intuiești deja, dar ce îi caracterizează mai bine pe cei născuți în zodia Leu dacă nu cuvintele de laudă? Leilor le place să fie în centrul acțiunii și fac tot ce pot pentru a-i face pe alții să se simtă la fel de speciali. Așadar, dacă partenerul tău este zodia Leu, pregătește-te să fii pusă pe un piedestal! 

Citește și: Nu știi ce coafură te avantajează? Vezi ce spun astrele! 

Fecioară - Servicii

Cei născuți în zodia Fecioară își doresc să îi ajute pe alții, până când vor ajunge la cea mai bună versiune a lor. Fecioarele își exprimă cel mai bine dragostea prin serviciile pe care le oferă. Poți să consideri că o Fecioară te iubește dacă ți-a oferit un sfat sau dacă a renunțat la timpul său prețios în favoarea ta. Știm cât de mult muncește, așa că dacă s-a întâmplat să lase treaba la o parte, pentru tine, ei bine, să știi că ești persoana sa favorită! 

Balanță - Cadouri

Diplomate și sociabile, Balanțele vor face aproape orice pentru a evita neînțelegerile. Cadourile reprezintă cea mai bună modalitate prin care își exprimă dragostea, însă și ea așteaptă daruri și din partea partenerului de viața. Balanța este cunoscută pentru că îi plac lucrurile frumoase și de calitate, așa că mare atenție când alegi un cadou pentru ea! 

Scorpion - Atingeri

Plin de pasiune, Scorpionul își manifestă cel mai bine iubrea prin atingeri. Scorpionul este cunoscut pentru natura sa sexuală bine dezvoltată, așa că și el așteaptă să i se răspundă pe măsură. 

Săgetător - Timp de calitate

Călător din fire, un Săgetător te va impresiona prin dorința sa de aventură, așa că el consideră că își manifestă iubirea prin propunerile de a vizita cât mai multe locuri. Limbajul iubirii este timpul petrecut alături de partener, așa că fii pregătită să vezi multe răsărituri de soare alături de el! 

Capricorn - Cuvinte

Zodia Capricorn își exprimă iubirea prin cuvinte. De pildă, dacă partenerul tău se află în această zodie, el te va încuraja, folosind cuvinte și expresii frumoase. Te va lăuda și îți va face declarații de dragoste, deoarece așa consideră că este normal să își arate dragostea. 

Vărsător - Servicii

Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului, dragostea este doar un simplu concept. Când se îndrăgostesc, ei își exprimă iubirea prin serviciile pe care le oferă. De pildă, un bărbat în zodia Vărsător îți poate oferi o experiență unică într-un parc de distracții unde nu ai mai fost niciodată sau te poate invita la un concert inedit. Îi plac lucrurile excentrice, iar când se îndrăgostește, te invită în lumea lui! 

Pești - Timp de calitate 

Când o persoană aflată în zodia Pești se îndrăgostește, ea își va dori să petreacă timp de calitate alături de partener. Acest semn zodiacal crede în sufletul pereche, iar activitățile alături de jumătatea sa, pur și simplu, îl fac să radieze de fericire. Filme, concerte, spectacole de magie, nopți petrecute sub cerul liber, excursii, astfel de lucruri își dorește.  

Sursă foto: Shutterstock