Ce să faci pentru a-ţi creşte rapid libidoul

Când mintea este pregătită pentru o seară specială în doi, dar corpul nu, aşa reuşeşti să intri în atmosferă!

image

Frustrant şi enervant, uneori se întâmplă să ai acel sentiment că nu ești tocmai gata pentru a te conecta cu persoana iubită, cu atât mai puţin să ajungi pe culmile plăcerii. În astfel de cazuri, doar mintea ta este pregătită. Aceste câteva modalități simple vă vor aduce pe aceeaşi lungime de undă! Alege ce ţi se potriveşte mai bine!

Jocuri de rol

Dacă ai avut o zi plină, jocurile de rol te ajută să te decontectezi şi să scapi de realitatea ta pentru a te putea concentra asupra persoanei iubite. Cere-i să-și imagineze o situație și s-o pună în practică, astfel încât amândoi să vă puteți concentra pe introducerea celorlaltor persoane care vă pun într-o ipostază diferită faţă de cele obişnuite.

Citeşte şi: Motorul cuplului sănătos – Află de la sexologul Daniela Benţa ce trebuie să ştii despre un act sexual reuşit

Concentraţi-vă pe zonele sensibile

Începeţi prin a vă concentra pe zonele voastre cele mai sensibile. Mângâierea gâtului, pieptului, coapselor sau a altor zone erogene te poate aduce în prezent şi te detaşează de grijile şi problemele cu care ţi-ai ocupat mintea întreaga zi. Atingerile senzuale şi varierea intensităţii îţi vor schimba rapid starea.

Activează-ți simțurile

Simţurile sunt direct legate de libido. De aceea, în paralel cu alte moduri de a te conecta cu persoana dragă, ai putea încerca să mănânci ciocolată sau alte alimente afrodiziace. Ajustaţi şi intensitatea luminii. Puneţi o muzică potrivită, cearșafuri fine şi folosiţi uleiuri esenţiale cu arome senzuale.

Vezi şi: Seri pasionale în doi tulburate de lipsa libidoului? Uleiurile esenţiale vor încinge atmosfera în dormitor

Jocuri vechi cu alte reguli

Dacă eşti în căutarea unei modalități distractive de a-ţi creşte libidoul, începeţi cu jocurile de societate pe care le aveţi în locuinţă. Adăugaţi reguli noi, pentru un plus de senzualitate. Pokerul sau scrabble se pot juca şi altfel pentru a vă apropia mai mult.

FOTO: Shutterstock