Fiul lui Kamara s-a născut prematur. Micuţul Leon a venit pe lume la 36 de săptămâni. Are probleme la cap, dar familia nu se lasă. Kamara şi fosta lui soţie, Oana, fac tot posibilul pentru a strânge bani de operaţie.

Fiul lui Kamara are paralizie cerebală

Cântăreţul a mărturisit că îl va duce pe Leon în Turcia. Acolo va fi supus la două intervenţii chirurgicale. Apoi, dacă totul este ok din punct de vedere fizic, Kamara îl va duce pe Leon şi în Germania şi America.

Acolo, micuţul Leon va mai fi supus la alte trei intervenţii chirurgicale, după cele două din Turcia. Recent, artistul a vorbit pentru Viva.ro despre probleele de sănătate ale lui Leon.

Ce sfaturi ai pentru părinţii sau viitorii părinţi? Cu siguranţă ai învăţat multe în toată perioada aceasta de când s-a născut micuţul Leon.

Nu pot să dau sfaturi, fiecare om este diferit, la fel şi copiii. Leon a fost mai mult bebe, o să fie şi mai mult copil pentru că are această întârziere motorie, dar totodată e funny pentru că trăieşti alături de el mai mult perioadele acestea, el nu creşte cu aceeaşi rapiditate. Savurez copilăria lui mai mult, el oricum va progresa, va progresa şi va fi ok.

Ce ai învăţat în toată această perioadă?

Mi-a întărit capacitatea de luptător. Am învăţat să preţuiesc şi mai mult – nu că nu apreciam şi înainte – faptul că am două picioare valide, două mâini valide şi că nu e nimic garantat, nimic nu îţi vine de-a gata. Noi avem impresia că este normal să mergem, dar nu e chiar aşa.

Fiul lui Kamara va fi operat

Ce ai învăţat de la Leon?

Să zâmbesc mai mult şi să fiu mai pozitiv. El este cel mai pozitiv puşti şi el e un  mare luptător, că doar nu este uşor ce face el în fiecare zi.

Ce face în fiecare zi?

În fiecare zi face kinetoterapie, fel si fel de recuperări să se facă bine. Unii se pot şi plictisi, la el deja e o rutină, este foarte greu, credeţi-mă, ce face el.

Citeşte şi: Fiul lui Kamara, stop cardiac. Leon are probleme grave de sănătate

Eşti tăticul cu super puteri?

Da , normal că sunt. Super eroul lui Leon. Lui Leon îi place muzica, nu are o piesa preferată, el este un mic Shazam. El descoperă, de fapt, dacă pui Shazam-ul lângă el şi dai drumul la o piesă, cel puţin s-o ştie el, o ştie mai repede ca shazam-ul. Din primele două acorduri el a ghicit-o.

Citeşte şi: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ales naşii pentru Iris, mezina familiei