În urmă cu doar o lună, Gabriela Cristea trecea prin emoţii intense, devenind mamă pentru a doua oară. A adus-o pe lume pe micuţa Iris, care a întregit familia şi le-a adus doar bucurie celor doi părinţi. 

Prezentatoarea TV, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Viva că deşi este destul de greu cu doi copii mici, nimic nu se compară cu această experienţă.

"Experienţa de mamă nu se compară cu absolut nimic, este o experienţă nouă pentru care tu crezi că eşti pregătit, dar, de fapt, niciodată nu eşti suficient de pregătit. Iar experienţa cu doi copii este una despre care aş putea să vorbesc cinci zile de aici înainte.

Nu e uşor, e chiar destul de complicat, pentru că una plânge, cealaltă vrea de mâncare, una doarme, cealaltă vrea joacă, şi aşa mai departe, dar important este că, la sfârşitul zilei, eşti foarte mulţumit când te duci şi le pupi pe amândouă pe frunte, când le vezi că dorm şi când, în sfârşit, ai timp pentru tine”, a declarat Gabriela Cristea.

Cine vor fi naşii micuţei Iris

Acum, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc de botez şi au dezvăluit cine vor fi naşii micuţei Iris. 

"Ca şi în cazul Victoriei, vom avea aceiaşi naşi. Mai exact, Cristina şi Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, şi, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian", a declarat Gabriela Cristea.

Citeşte şi: Gabi Cristea a cheltuit 30.000 de euro pentru a rămâne însărcinată 

Înainte de a rămâne însărcinată, cei doi îşi făceau planuri de nuntă, însă au exclus ideea ca petrecerea de botez a fetiţei să coincidă cu nunta. 

"Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult aşa, pentru sufletul nostru", a mai declarat ea.

 

Sursă foto: instagram.com