Are 110 ani și conduce zilnic! Un bărbat din SUA crede că laptele l-a ajutat să fie longeviv

În timp ce multe persoane își doresc să afle rețeta longevității, un bărbat din New Jersey, SUA, pare că a găsit-o! La 110 ani, Vincent Dransfield șofează zilnic și se întreține singur: „Am fost foarte, foarte, foarte norocos în viața mea‟, a spus el. 

image

Când a fost întrebat cum se simte la cei 110 ani împliniți, supercentenarul le-a spus jurnaliștilor de la „Today.com‟ că este gata să poarte mănuși de box: „Reușesc să fac totul în casă. Conduc destul de bine.‟  

Vincent Dransfield trăiește independent în propria sa casă din Little Falls, New Jersey. Are un copil, trei nepoți și șapte strănepoți, însă soția lui a murit în 1992, la vârsta de 54 de ani. 

Nepoții îl vizitează o dată pe săptămână și sunt uimiți de starea sa bună de sănătate: „Conduce mai bine decât multe alte persoane pe care le cunosc‟, a spus nepoata lui, Lisa. Înafară de durerile de genunchi, Vincent Dransfield spune că se simte foarte bine, nu îl doare capul și nici spatele și este mândru că nu s-a confruntat niciodată cu boli majore: „Am fost foarte, foarte, foarte norocos în viața mea‟, a mărturisit el. 

image

Cum a reușit să ajungă la această vârstă? 

Întrebat ce l-a ajutat să ajungă la vârsta de 110 ani, Vincent Dransfield a spus că activitatea profesională. În timpul vieții, el a lucrat în domeniul auto, dar cel mai mult l-a împlinit meseria de pompier. Bărbatul nu face sport și nu îi înțelege pe cei care aleargă în parc, însă alimentația joacă un rol important în viața lui. 

Cacao cu lapte, secretul supercenteranului? 

Vincent Dransfield consideră că laptele este alimentul care l-a ajutat să fie sănătos. Pe când avea 15 ani, a lucrat la o fermă de lapte pentru a-și întreține familia, iar de atunci consumă zilnic această băutură: „Am băut cât lapte am vrut și am mâncat bine pentru că lucram la o fermă. Mă întorc în timp și cred că laptele m-a ajutat să duc această viață și să am oase sănătoase.‟

Inclusiv la împlinirea vârstei de 100 de ani, invitații bărbatului au fost serviți cu lapte: „Iubește atât de mult această băutură încât, când a împlinit 100 de ani, toată lumea a băut cacao cu lapte la ziua lui de naștere‟, a povestit nepoata lui. 

Citește și: O femeie de 115 ani deține secretul longevității: fasolea

Nu a ținut niciodată dietă!  

Pe lângă laptele pe care îl bea zilnic, supercentenarul preferă mâncarea italiană, hamburgerii, ciocolata cu lapte și dulciurile. El bea zilnic o ceașcă de cafea și, ocazional, bere, dar nu se bucură de alte forme de alcool și nici nu fumează: „Ceea ce este nebunesc este că nu a fost atent la dieta lui. A mâncat tot ce a vrut. Nu s-a cântărit niciodată, nu a fost nevoit niciodată să slăbească. A fost mereu în formă‟, a spus Lisa. 

Citește și: Cele opt reguli care te ajută să fii sănătos și să întinerești cu șase ani 

Vincent Dransfield: „Sper ca Bunul Dumnezeu să mă țină așa!‟

Bărbatul mai crede că optimismul, simțul umorului și oamenii buni din jurul lui sunt factori care au contribuit major la starea lui de bine: „Eu rămân pozitiv! Nu mă gândesc niciodată la lucruri rele. Mă descurc bine și sper ca Bunul Dumnezeu să mă țină așa!‟, a conchis Vincent Dransfield.

Sursă foto: Pinterest, Facebook  Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg