Are 110 ani și conduce zilnic! Un bărbat din SUA crede că laptele l-a ajutat să fie longeviv

În timp ce multe persoane își doresc să afle rețeta longevității, un bărbat din New Jersey, SUA, pare că a găsit-o! La 110 ani, Vincent Dransfield șofează zilnic și se întreține singur: „Am fost foarte, foarte, foarte norocos în viața mea‟, a spus el. 

image

Când a fost întrebat cum se simte la cei 110 ani împliniți, supercentenarul le-a spus jurnaliștilor de la „Today.com‟ că este gata să poarte mănuși de box: „Reușesc să fac totul în casă. Conduc destul de bine.‟  

Vincent Dransfield trăiește independent în propria sa casă din Little Falls, New Jersey. Are un copil, trei nepoți și șapte strănepoți, însă soția lui a murit în 1992, la vârsta de 54 de ani. 

Nepoții îl vizitează o dată pe săptămână și sunt uimiți de starea sa bună de sănătate: „Conduce mai bine decât multe alte persoane pe care le cunosc‟, a spus nepoata lui, Lisa. Înafară de durerile de genunchi, Vincent Dransfield spune că se simte foarte bine, nu îl doare capul și nici spatele și este mândru că nu s-a confruntat niciodată cu boli majore: „Am fost foarte, foarte, foarte norocos în viața mea‟, a mărturisit el. 

image

Cum a reușit să ajungă la această vârstă? 

Întrebat ce l-a ajutat să ajungă la vârsta de 110 ani, Vincent Dransfield a spus că activitatea profesională. În timpul vieții, el a lucrat în domeniul auto, dar cel mai mult l-a împlinit meseria de pompier. Bărbatul nu face sport și nu îi înțelege pe cei care aleargă în parc, însă alimentația joacă un rol important în viața lui. 

Cacao cu lapte, secretul supercenteranului? 

Vincent Dransfield consideră că laptele este alimentul care l-a ajutat să fie sănătos. Pe când avea 15 ani, a lucrat la o fermă de lapte pentru a-și întreține familia, iar de atunci consumă zilnic această băutură: „Am băut cât lapte am vrut și am mâncat bine pentru că lucram la o fermă. Mă întorc în timp și cred că laptele m-a ajutat să duc această viață și să am oase sănătoase.‟

Inclusiv la împlinirea vârstei de 100 de ani, invitații bărbatului au fost serviți cu lapte: „Iubește atât de mult această băutură încât, când a împlinit 100 de ani, toată lumea a băut cacao cu lapte la ziua lui de naștere‟, a povestit nepoata lui. 

Citește și: O femeie de 115 ani deține secretul longevității: fasolea

Nu a ținut niciodată dietă!  

Pe lângă laptele pe care îl bea zilnic, supercentenarul preferă mâncarea italiană, hamburgerii, ciocolata cu lapte și dulciurile. El bea zilnic o ceașcă de cafea și, ocazional, bere, dar nu se bucură de alte forme de alcool și nici nu fumează: „Ceea ce este nebunesc este că nu a fost atent la dieta lui. A mâncat tot ce a vrut. Nu s-a cântărit niciodată, nu a fost nevoit niciodată să slăbească. A fost mereu în formă‟, a spus Lisa. 

Citește și: Cele opt reguli care te ajută să fii sănătos și să întinerești cu șase ani 

Vincent Dransfield: „Sper ca Bunul Dumnezeu să mă țină așa!‟

Bărbatul mai crede că optimismul, simțul umorului și oamenii buni din jurul lui sunt factori care au contribuit major la starea lui de bine: „Eu rămân pozitiv! Nu mă gândesc niciodată la lucruri rele. Mă descurc bine și sper ca Bunul Dumnezeu să mă țină așa!‟, a conchis Vincent Dransfield.

Sursă foto: Pinterest, Facebook  



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg