Care pot fi cele mai murdare obiecte dintr-o cameră de hotel

Într-o cameră de hotel, pot exista unele obiecte care tind să fie mai puțin curate din cauza igienei inadecvate sau utilizării frecvente. De pildă, butoanele telefonului fix, întrerupătoarele și cartela camerei pot acumula murdărie și germeni! 

image

Majoritatea hotelurilor se asigură că în camerele unde se cazază oaspeții toate obiectele sunt curate și așezate la locul lor. Din păcate, pot să existe și unele scăpări, prin urmare îți recomandăm să fii atent la obiectele din camera de hotel care sunt atinse frecvent și tind să acumuleze bacterii. 

Citește și: Pleci în concediu? Iată cât de folositoare psunt obiectele din camera de hotel! 

Obiecte din camera de hotel care au potențialul de a fi mai puțin curate 

Întrerupătoarele - În unele cazuri, întrerupătoarele din camera de hotel pot fi contaminate cu bacterii, inclusiv cu Escherichia coli (E.coli), găsită în fecale. Ori de câte ori, cineva merge la baie și nu se spală corect pe mâini, bacteria poate să ajungă pe întrerupător. De aceea, este bine să dezinfectezi întrerupătorul înainte să îl atingi. 

Telecomanda - La fel ca întrerupătoarele, telecomanda este un obiect folosit frecvent, ceea ce înseamnă că reprezintă un teren propice pentru bacterii. 

Cartela camerei - Mulți oameni au atins înainte cartela de acces în camera de hotel, ceea ce înseamnă că aceasta ar putea conține o mulțime de bacterii. Îți recomandăm ca înainte să o folosești să o ștergi cu un șervețel dezinfectant! 

Covorul - Mocheta (sau covorul din camera de hotel) poate aduna murdărie și alergeni. Pentru a preveni contactul cu diferite bacterii, asigură-te că folosești papucii de unică folosință pe care îi ai la dispoziție! 

Poate ești interesat și de acest articol: Când se va deschide primul hotel din spațiu. Vizitatorii vor fi serviți cu mâncare tradițională spațială 

Colacul toaletei - Chiar dacă toaleta este curățată și dezinfectată, pe colac tot se pot aduna multe bacterii. Pentru a preveni contactul cu diferite bacterii, îți recomandăm să folosești șervețele umede pentru acoperirea colacului de toaletă. 

Butoanele telefonului fix - Telefonul din camera de hotel pe care îl ai la dispoziție poate fi o sursă de bacterii din cauza contactului direct cu mâinile oaspeților care au mai fost cazați în hotel. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Ce l a ajutat pe Pierce Brosnan sa depaseasca pierderea primei sotii Sursa foto shutterstock 1093386590 jpg
De la debutul în seriale precum "Karaoğlan" și "Kampüsistan", până la primul său lungmetraj "Tunes from Spinach" în 2005, Urgancıoğlu a captivat publicul cu abilitățile sale actoricești remarcabile
Harry Potter jpg
Al Di Meola foto  Shutterstock jpg
Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg