Ce mesaj își transmite un câine care se întinde în fața ta

Felul în care un câine își mișcă corpul sau modul în care privește pe cineva ar putea spune multe despre starea sa de spirit. De asemenea, dacă se întinde în fața cuiva, câinele vrea să îi transmită persoanei respective un mesaj important. Care este acesta? 

image

Câinii sunt cunoscuți că își exprimă sentimentele prin acțiuni specifice. De pildă, când un câine este nervos, poate lăstra foarte mult, iar când este anxios, se mișcă în cerc sau își linge buzele în mod excesiv. De asemenea, dacă un câine este fericit, își mișcă coada, aleargă și își dorește să se joace.  

Un alt gest pe care un câine îl face adesea este să se întindă în fața stăpânului sau în fața unei alte persoane pe care o cunoaște. Poate ai observat și tu o astfel de manifestare, dar te-ai întrebat ce dorește animalul de companie să transmită? 

Citește și acest articol: Așa îți dai seama că ai un câine fericit! Semnele care indică o stare de bine 

Ce îți comunică animalul prin intermediul acestui gest? 

Un câine își exprimă dragostea prin diferite moduri, iar dacă se întinde în fața unei persoane, stând cu burta în sus, își dorește să îi transmită că o iubește. Potrivit publicației „Your Tango”, această poziție se numește „Te iubesc” și arată cât de confortabili se simt câinii în prezența cuiva.

Dacă animalul de companie își întinde și labele, acest lucru denotă că persoana din fața lui chiar este specială și își folosește limbajul corpului pentru a-i transmite cât de mult o adoră. Mai mult, dacă se ghemuiește în brațele unei persoane, își sprijină capul de picioarele, umberii sau brațele acesteia, să fii sigur că o iubește cu adevărat, iar dacă are tendința de a o săruta, deja este fanul persoanei respective! 

Vezi și acest articol: Ce vrea să-ți transmită câinele tău când te atinge cu labele 

Așadar, data viitoare când vei intra într-o cameră, așteaptă și urmărește care este prima reacție pe care animalul de companie o are! Dacă se întinde pe spate, știi ce își dorește să îți transmită. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg