O femeie care a prezis atentatele din 11 septembrie prevesteşte o explozie nucleară în 2023

Prezicătoarea bulgară Baba Vanga și-a pierdut vederea când avea 12 ani și a susținut că poate vedea în viitor. Mulți speculează că ea a prezis moartea Prințesei Diana, Brexit și 9/11.

image

Despre vestita clarvăzătoare Baba Vanga se spune că ar fi prezis mai multe evenimente importante după ce a orbit în copilărie, în timpul unei furtuni. A susținut mereu că poate vedea ce se va petrece în viitor și, potrivit academicianul Yuri Negribetskiy, de la International Academy of Science, profeţiile ei sunt exacte în proporţie de 70-80%. Mulți cred că ea a prezis tragedia de la Cernobîl, moartea Prințesei Diana, atentatele din 11 septembrie 2001 şi Brexit. Baba Vanga a încetat din viaţă în anul 1996, la vârsta de 84 de ani, dar profețiile ei continuă să surprindă o lume întreagă, inclusiv predicțiile terifiante pe care le-a făcut pentru 2023.

Baba Vanga a prezis o explozie nucleară pentru anul 2023

Clarvăzătoare a avertizat că, în anul 2023, va avea loc o explozie la o centrală nucleară, cu efecte devastatoare. Aceasta este o îngrijorare reală, având în vedere că centrala nucleară Zaporojie din oraşul Enerhodar, Ucraina, este prinsă în războiul cu Rusia, în timp ce Putin amenință cu războiul nuclear şi menţine sub control rusesc centrala. O eventuală explozie la cea mai mare centrală nucleară din Europa ar putea duce la formarea unor nori toxici care se pot îndrepta peste Asia. Baba Vanga a prezis că şi alte țări ar putea fi afectate de explozie din cauza răspândirii unor boli grave, pe măsură ce norii toxici se vor deplasa.

Orbita Terrei se va schimba

Prezicătoarea bulgară a făcut cinci predicții pentru anul 2023, deci aceea privind o explozie nucleară nu este singura care îngrijorează lumea. Tot ea a avertizat că, în acest an, orbita Pământului se va schimba. O apropiere bruscă de Soare ar avea efecte devastatoare, deoarece ar accelera încălzirea globală, iar îndepărtarea de acesta ne-ar arunca într-o eră glaciară. Rămâne de văzut în ce măsură se va adeveri cele prezise de ea.

Te-ar mai putea interesa: Profeţiile Babei Vanga

Un atac biologic este posibil să se petreacă în 2023

În urma unei viziuni, Baba Vanga ar fi prezis şi un atac biologic care va fi lansat de o țară dezvoltată. Această predicție ar putea avea legătură cu actualul război dintre Rusia şi Ucraina. Președintele rus Vladimir Putin a amenințat Ucraina cu un atac nuclear. Dacă această predicție se adeverește, aceasta ar putea duce la distrugeri în masă și ar putea avea consecințe dezastruoase pentru ucraineni şi nu numai. Convenția Națiunilor Unite privind Armele Biologice a interzis experimentele cu astfel de arme, dar se crede că mai multe țări sunt implicate în secret în crearea acestor arme mortale.

Tsunami solar şi un posibil atac extraterestru?

O altă predicţie pentru acest an este aceea a unei invazii extraterestre care va arunca în întuneric o parte a Pământului. De asemenea, Baba Vanga a prevăzut un tsunami solar cu distrugerea scutului magnetic al Terrei. Furtunile solare provoacă perturbări în sistemul nostru solar și pot avea un impact important asupra Pământului. Un aşa-numit tsunami solar este un fenomen rar întâlnit în care o undă puternică de plasmă se răspândește peste soare și în climatul spațial din jur.

Vezi și: Profet la cratiță. Nostradamus a scris o carte de bucate înainte de-a deveni prezicător

Cea mai mare furtună solară de până acum a avut loc în anul 1859. Dacă s-ar petrece acum un fenomen similar ar afecta serios Pământul, provocând întreruperi de curent prelungite cu efecte asupra spitalelor, băncilor, inclusiv asupra centralelor nucleare ale căror reactoare vor înceta să funcţioneze şi nu vor putea fi răcite, iar radiaţiile ar putea afecta întreaga lume. În prezent, ne aflăm în timpul unui maxim solar al ciclului solar 25 (o variaţie periodică a radiaţiei solare cu schimbări climatice pe Terra) care va dura până în anul 2026.

FOTO: Shutterstock



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg