Semnificația reală a emoticoanelor. Tu le-ai folosit corect până acum?

Poate că îți place să folosești emoticoane, dar te-ai întrebat vreodată dacă le utilizezi corect? Spre exemplu, semnul mâinilor unite nu reprezintă credința sau rugăciunea, ci cu totul și cu totul altceva. Află care este semnificația sa reală în rândurile de mai jos! 

image

Comunicarea este mai eficientă în mediul online datorită emoticoanelor (cunoscute ca și „emoji‟), acele simboluri colorate care ne ajută să transmitem emoții sau să evidențiem tonul unui mesaj. Dar, fiind utilizate pe scară largă, unele dintre ele și-au pierdut sensul real și au primit o altă semnificație. De pildă, așa cum precizam anterior, semnul mâinilor unite nu reprezintă credința sau rugăciunea, așa cum am putea crede, ci înseamnă „Mulțumesc!‟ sau „Te rog!‟. Te-ai fi gândit!? Descoperă și alte surprize! 

Ce transmit, de fapt, unele emoticoane? 

Emoticonul care pare că oferă un sărut este (😙), de regulă, asociat cu o inimă roșie și cu dragostea, însă acest semn imită de fapt, fluieratul și poate fi utilizat într-o conversație în care se discută despre muzică.

„👎‟ Acest simbol este folosit adesea pentru a atrage atenția asupra lucrurilor menționate în josul paginii, însă ai putea fi surprins să descoperi că emoticonul simbolizează dezamăgirea și lipsa de energie. 

Citește și: Află ce simbolizează, de fapt, fiecare inimă colorată din lista de emoticoane și folosește-o corect! 

Vezi și: Nu mai este niciun secret! Ce spune despre tine modul în care comunici in scris

Folosești semnul „X‟ roșu „❌‟ când îți dorești să arăți că în conversație este vorba despre o interdicție? Evită să o mai faci! De fapt, acest emoticon simbolizează sărutul în engleză, scrie „Bright Side‟. De asemenea, dacă vrei să îi spui cuiva că ți-ai dat seama că te-a mințit sau că ești nervos, renunță să îi trimiți acea mască roșie cu un nas lung „👺‟, deoarece acest emoticon nu simbolizează minciuna, ci un comportament răutăcios!  

În cele din urmă, emoticonul cu fața senină „☺️‟ poate să te facă să crezi că persoana care ți l-a trimis este liniștită sau că dorește să îți transmită că nu are nevoie de nimic, dar, de fapt, te anunță că este mulțumită sau că îi place foarte mult cadoul pe care i l-ai trimis (desigur, dacă ai făcut-o deja). 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg