Semnificația reală a emoticoanelor. Tu le-ai folosit corect până acum?

Poate că îți place să folosești emoticoane, dar te-ai întrebat vreodată dacă le utilizezi corect? Spre exemplu, semnul mâinilor unite nu reprezintă credința sau rugăciunea, ci cu totul și cu totul altceva. Află care este semnificația sa reală în rândurile de mai jos! 

image

Comunicarea este mai eficientă în mediul online datorită emoticoanelor (cunoscute ca și „emoji‟), acele simboluri colorate care ne ajută să transmitem emoții sau să evidențiem tonul unui mesaj. Dar, fiind utilizate pe scară largă, unele dintre ele și-au pierdut sensul real și au primit o altă semnificație. De pildă, așa cum precizam anterior, semnul mâinilor unite nu reprezintă credința sau rugăciunea, așa cum am putea crede, ci înseamnă „Mulțumesc!‟ sau „Te rog!‟. Te-ai fi gândit!? Descoperă și alte surprize! 

Ce transmit, de fapt, unele emoticoane? 

Emoticonul care pare că oferă un sărut este (😙), de regulă, asociat cu o inimă roșie și cu dragostea, însă acest semn imită de fapt, fluieratul și poate fi utilizat într-o conversație în care se discută despre muzică.

„👎‟ Acest simbol este folosit adesea pentru a atrage atenția asupra lucrurilor menționate în josul paginii, însă ai putea fi surprins să descoperi că emoticonul simbolizează dezamăgirea și lipsa de energie. 

Citește și: Află ce simbolizează, de fapt, fiecare inimă colorată din lista de emoticoane și folosește-o corect! 

Vezi și: Nu mai este niciun secret! Ce spune despre tine modul în care comunici in scris

Folosești semnul „X‟ roșu „❌‟ când îți dorești să arăți că în conversație este vorba despre o interdicție? Evită să o mai faci! De fapt, acest emoticon simbolizează sărutul în engleză, scrie „Bright Side‟. De asemenea, dacă vrei să îi spui cuiva că ți-ai dat seama că te-a mințit sau că ești nervos, renunță să îi trimiți acea mască roșie cu un nas lung „👺‟, deoarece acest emoticon nu simbolizează minciuna, ci un comportament răutăcios!  

În cele din urmă, emoticonul cu fața senină „☺️‟ poate să te facă să crezi că persoana care ți l-a trimis este liniștită sau că dorește să îți transmită că nu are nevoie de nimic, dar, de fapt, te anunță că este mulțumită sau că îi place foarte mult cadoul pe care i l-ai trimis (desigur, dacă ai făcut-o deja). 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg