Shakira n-a fost singura persoană înșelată! Internauții povestesc cum au aflat că au fost trădați

După ce Shakira a aflat că a fost înșelată de Gerard Piqué, pe rețelele de socializare circulă mai multe povești ale internauților ce povestesc cum și-au dat seama că au fost trădați de foștii parteneri de viață. 

image

Potrivit publicațiilor internaționale, relația de 11 ani a Shakirei cu Gerard Piqué s-a încheiat după ce artista a descoperit că o persoană străină mâncase dulceața de căpșuni ce se afla în frigiderul său. Cântăreața știa că nimeni din familia ei nu consumă un astfel de preparat, așa că acest lucru i-a trezit suspiciuni. 

Citește și: Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Piqué. Borcanul cu dulceață l-a dat de gol! 

Potrivit „Pop Sugar‟, până în acest moment, cântăreața nu a confirmat întâmplarea, însă pe internet au apărut numeroase povești amuzante, unde utilizatorii rețelelor de socializare spun cum și-au dat seama că au fost trișați de partenerii de viață. 

„Algoritmul de Instagram mi-a sugerat să...‟

„Am aflat printr-un filmuleț de pe TikTok, care a devenit viral. Un influencer din New York a filmat un videoclip unde a vorbit despre mai multe profiluri pe care le-a găsit pe o aplicație de dating, iar profilul iubitului meu era unul dintre ele‟, a spus Heather, în vârstă de 24 de ani. 

„Soțul meu, cu care eram împreună de cinci ani, și-a uitat caserola cu mâncare acasă, într-o zi. Lucram de acasă, așa că am decis să fac curățenie. Am vrut să îi spăl caserola, doar că în ea se afla un telefon. M-am gândit că era telefonul de la serviciu, așa că i l-am pus la încărcat. Când telefonul s-a încărcat, au început să apară notificările. Așa mi-am dat seama că era vechiul său telefon pe care îl folosea pentru a comunica cu o altă iubită (plus cu alte fete de pe diferite aplicații de dating)‟, a spus Anna (32 de ani). 

„Algoritmul de Instagram mi-a sugerat să o urmăresc pe fata cu care el mă înșela. Habar nu aveam. Instagram m-a ajutat. Mulțumesc‟, a postat Alicia (35 de ani). 

„A născut gemeni care îi seamănă‟

„O femeie, cu care bănuiam că iubitul meu m-ar înșela, a născut gemeni care îi seamănă. Aceeași față, aceleași trăsături, tot. Abia după ce ne-am despărțit, mi-a spus ce s-a întâmplat‟, a povestit Rachel (30 de ani).  

„O bănuiam pe o presupusă prietenă de-a lui. Când am găsit-o pe Instagram, am văzut ca ea postase o fotografie cu mâncare, cu descrierea «Când bărbatul meu îmi gătește». Farfuriile folosite de ea erau aceleași pe care eu i le cumpărasem‟, a mărturisit Ally (30 de ani).  

Vezi și: La ce vârstă riști să îți înșeli partenerul? 

„Am găsit în baie creion de ochi și rimel. Spre surprinderea partenerului meu, eu folosesc doar mărci de ultimă generație‟, a spus Erika (33 de ani). 

„Am observat că o fată i-a trimis iubitului meu bani. Așa că i-am urmărit activitatea de pe Instagram. Acolo am găsit o fotografie cu ei împreună‟, a spus Rachel (37 de ani).  

„Am găsit pagina de Reddit a fostului meu, am văzut istoricul comentariilor și am văzut că a comentat la o postare cu o fotografie unde apărea o fată goală ce se afla în barca noastră‟, a mărturisit Katherine (27 de ani).

Sursă foto: Shutterstock Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg