Are aproape 60 de ani, dar arată ca la 20! Cum se menține în formă Shania Twain

Când a lansat celebra piesă „You're Still The One‟, Shania Twain avea 32 de ani și o siluetă de invidiat. 26 de ani mai târziu, cântăreața arată la fel de bine, semn că a avut grijă de fizicul ei. Iată cum se menține în formă Shania Twain! 

image

După o luptă lungă cu boala Lyme, care i-a afectat corzile vocale, cântăreața Shania Twain (58 de ani) s-a întors pe scenă în turneul muzical - „Queen of Me‟. Pregătirea pentru acest proiect a fost riguroasă, mai ales în ceea ce privește regimul alimentar, deoarece, după spusele sale, menopauza îi îngreunează procesul de slăbit: „Greutatea mea crește rapid, mai ales acum, în timpul menopauzei‟, a spus Shania Twain pentru presă. Așadar, iată ce face artista când își dorește să piardă în greutate! 

Citește și acest articol: La 57 de ani, Shania Twain a pozat topless: „Mi-a fost foarte rușine cu trupul meu‟, a spus ea 

image

Dieta cântăreței Shania Twain

În dieta cântăreței Shania Twain sunt incluse shake-urile cu proteine și verdețuri, precum spanac sau varză kale. Ea își începe ziua cu această băutură, apoi așteaptă câteva ore până la masa de prânz. Nu este adepta gustărilor, dar când are poftă de ceva dulce, consumă unt de arahide, un preparat care conferă sațietate și inhibă nevoia de zahăr. De asemenea, îi place și ciocolata neagră, deoarece este bogată în antioxidanți, substanțe care previn îmbătrânirea prematură.

Atât la masa de prânz, cât și la cină, Shania Twain consumă proteine, substanțe vitale în timpul menopauzei. Potrivit „Eatthis.com‟, ouăle, carnea și leguminoasele ajută la menținerea masei musculare, conferă sațietate și ajută la reglarea zahărului în sânge. De asemenea, proteinele susțin sănătatea oaselor, fiind importante în special în timpul menopauzei, când densitatea osoasă poate să scadă. 

Vezi și acest articol: Povestea din spatele piesei „Man, I Feel Like a Woman”. Cine a inspirat-o pe Shania Twain 

Echitația, sportul ei favorit 

Desigur, Shania Twain nu uită de mișcare! Îi place echitația, un sport care îmbunătățește postura și ajută la arderea caloriilor, dar și alergarea: „Înainte de repetițiile din turneul meu călăream, iar acum îmi place să alerg‟, a spus artista pentru „USA Today‟.

Descoperă în galeria de mai jos câteva fotografii din turneul „Queen of Me‟!

Sursă foto: Instagram - @shaniatwain  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg