VIDEO Un mire a visat la o apariţie unică la nunta lui. Toţi au înlemnit când l-au văzut

Atunci când organizează o nuntă, mirii sunt atenţi şi pregătesc cu grijă fiecare detaliu. Mulți se străduiesc să fie originali și creativi, dar acest mire a mers prea departe cu felul în care a decis să vină la cununie.

image

Un mire s-a dovedit prea îndrăzneţ când a apărut la cununie într-un mod total neaşteptat, chiar şocant pentru nuntaşi. A devenit viral, dar nimănui nu i-a picat bine ceea ce a făcut.

„Este o înmormântare? Nu! Așa a decis prietenul meu să vină la altar”

Videoclipul care surprinde apariţia mirelui într-un sicriu la propria nuntă a devenit viral și a atras sute de mesaje care pun sub semnul întrebării această decizie inexplicabilă a mirelui. De altfel, nici mirele nu a lămurit de ce a făcut aşa ceva.

Cert este că el a ajuns la cununie într-un dric. Sicriul a fost purtat de prieteni şi domnişoarele de onoare. „Este o înmormântare? Nu! Așa a decis prietenul meu să vină la altar”, a scris pe TikTok utilizatorul numit Tobs88 când a postat înregistrarea intrării sinistre a amicului său.

Chiar dacă mireasa nu a fost filmată în timpul intrării lui, invitații s-au arătat confuzi. „Spune-mi că nu vrei să te căsătorești fără să-mi spui”, a scris un utilizator pe TikTok. „Toată lumea era atât de stânjenită”, a comentat un altul. „Încerci să spui că viața ta s-a terminat acum?” se întreabă o altă persoană.

Citeşite şii: De ce aleg atâtea vedete să se căsătorească în Las Vegas

Alţi miri „originali” au venit cu lama la cununie

Nu este primul caz de miri care au intenţionat să-şi surprinsă nuntaşii în ziua cea mare, dar au ajuns în situaţii ridicole. Un bărbat a luat o lamă îmbrăcată în smoking ca însoțitoare la nunta surorii sale, iar filmarea de la nunta lor a devenit virală. Un alt mire a venit la biserică cu o motocicletă, dar a avut un accident chiar la intrarea în biserică.

Revenind la povestea mirilor care au apărut alături de o lamă, se pare că ideea le-a venit cu cinci ani înainte de nuntă, în timpul unei discuții între frați. Riva Weinstock a deschis subiectul căsătoriei şi a spus că abia aşteaptă momentul, iar fratele ei, Mendl, o luat în râs. I-a făcut o promisiune prostească numai pentru a o enerva. „Sora mea vorbea despre nunta ei ca și cum ar fi fost a doua zi când ea nici măcar nu se întâlnea cu cineva la acea vreme”, a spus Mendl Weinstock, amintindu-și cum a apărut această glumă. „Doar ca s-o enervez, i-am spus că, dacă mă va forța să merg la nunta ei, voi aduce cu mine o lamă. După câteva minute de discuție, a încercat să folosească psihologia inversă și a spus că lama a fost invitată la nuntă”, a spus ea.

Vezi şi: Ce rochii de mireasă se poartă

În ziua nunții, aproape că a leșinat când l-a văzut pe fratele ei cu o lamă, îmbrăcată în smoking, de parcă ar fi fost domnişor de onoare.

Am încercat să fac o mulțime de înțelegeri, am încercat să fac literalmente tot ce am putut pentru a mă asigura că nu s-a întâmplat și iată, a fost o flacără la nunta mea.” Fata și-a amintit că fratele ei cânta. la subiect. Spre uimirea tuturor, fratele și-a ţinut amenințarea și în ziua nunții a adus lama care a fost senzația petrecerii. Toată lumea a vrut să facă fotografii cu ea în locul miresei. Nu se ştie dacă mireasa s-a amuzat sau a fost furioasă.

FOTO: Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg