Ce rochii de mireasă se poartă în 2022

Nu s-au inventat modele noi, fabuloase, nemaivăzute de rochii de mireasă în perioada pandemiei, însă interdicțiile și limitările în ceea ce privește organizarea nunților au provocat acumularea unor energii extraordinare, care acum încep să fie descătușate.

image

Foarte multă dorință de petrecere, de relaxare, de renunțare la precauții, un imens rezervor neutilizat de creativitate în organizarea nunților, de la decoruri, la aranjarea miresei, s-a adunat în acești aproximativ 2 ani de pauză și acum începe să se reverse.

2022 pornește în artificiile unei explozii de bucurie, când nu mai ajung orele unei zile, zilele unei săptămâni pentru nunțile restante. Este o periodă foarte fructuoasă, de compensare a lipsei de activitate în acest domeniu, care poate aduce, pe alocuri, anumite forțări, exagerări, niște scăpări perfect de înțeles dintr-o nevoie de a epata. Mai ales miresele se află în acest pericol de a depăși o limita până acum clară, fiindcă vor și mai mult să fie văzute, după ce au fost obligate să-și amâne planurile de nuntă, să-și țină în frâu dorința asta arzătoare de a-și începe viața de familie.

Deci…

Stălucire. Foarte multă strălucire!

„Eh, acum sa vedeți voi!”, parcă ar spune, dovedind mai multă îndrăzneală în alegerea unei rochii de mireasă pe care, poate, în timpuri normale și-ar dori-o, dar ar lăsa-o departe, fiind un pic prea, prea... Oricum, odată îmbrăcate, aceste rochii fac uitate micile dovezi de normalitate pe care o femeie, privindu-se în oglindă, le-ar vrea retușate.

Citește și Prin ce a trecut actriţa din rolul Prinţesei Diana. Rochia de mireasă a avut ajustări care au durat ore întregi

Și, în orice caz, ție acum prea puțin îți pasă! A ieșit, în sfârșit, soarele, după ce nori negri au aruncat o umbră deasă de tristețe peste toți și toate. Miresele își aduc contribuția la răspândirea luminii în lume, cu aplicațiile de pe rochii și bijuteriile impresionante. Acum este momentul să epatezi, să-i orbești pe nuntași cu strălucirea ta.

Nu fii sfioasă! Optează pentru o rochie albă, foarte albă. Atât de albă, încât să pari îmbrăcată în lumină. Nu-ți fie frică să-ți asumi strălucirea. Te-ai abținut deja prea mult.

image

Așa că:

*Alege o rochie sexy. Cea mai sexy! Chiar și o rochie de mireasă simplă va scoate la iveală femeia ideală, acoperind prin strălucirea ei tot ce nu este perfect. Ai stat destul ascunăa, acum nu mai ascunde nimic (mă rog, aproape nimic!?). Să înțeleagă și el și ceilalți ce au pierdut în perioada de izolare, că nu te-au văzut mireasă. Dă-i pe toți pe spate cu o rochie care îți scoate în evidență feminitatea, senzualitatea și pasiunea latentă, pe care ai ținut-o destul sub control. Cât să mai lupți împotriva nevoii naturale a unei mirese, a unei femei de a fi admirată? De el, desigur, dar deja nu mai e de ajuns, ci de lumea toată! Să fie cu spatele gol, fără mâneci, cu decolteu adânc, atât cât îți permite pudoarea. Fii provocatoare, timpul pentru a poză în floare delicată a disparut cam acum 2 ani.

Vezi și Top 6 rochii de mireasă iconice

*Alege o rochie comodă. Cea mai confortabilă pe care o găsești. O să ai mult de dansat și nuntașii vor avea mult de recuperat din acest punct de vedere. Și o să vrei să socializezi, chiar mai mult decât de obicei, să treci pe la toate mesele, să vorbești cu toți, să-i îmbrățișezi, să te încarci cu energia lor. O rochie de mireasă prințesă, care te îmbrățisează foarte delicat, e perfectă, doar ai grijă să fie numărul potrivit. Să nu te strângă, fiindcă dacă rochia de mireasă nu e pe masura ta, te va incomoda toată petrecerea, iar momentul atât de mult așteptat se va transforma într-o experiență care vei dori să se termine mai repede. Și nu ca să numeri banii, ci ca să scapi de rochie.

image

Acoperă-te cu accesorii (fără să uiți de rochia de mireasă)

2022 nu este anul potrivit pentru timiditate. Acum e momentul să-ți asumi mai multe riscuri, alegând perechea de cercei pe care ai admirat-o mereu în vitrină și colierul strălucitor la care nu ai îndrăznit nici să visezi. Sau o brățară delicată, alături de o agrafă de păr stilată și lasă-i pe toți cu gura cascată. Cere cu încredere sfaturile unui consilier profesionist, al cărui rol într-un atelier de rochii este de a crea o relație reciproc avantajoasă între tine și rochia ta, strălucirea voastră răsfrângându-se asupra amândurora. Îmbracă până și o rochie de mireasă simplă ca și cum i-ai hipnotiza, compensând lipsa factorului „wow!” cu accesorii îndrăznețe și, mai ales, cu atitudinea ta, fiindcă vremea pentru timiditate a trecut, să vadă și el și toti ceilalți, ce au pierdut. Strălucește!



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg