Află totul despre sănătatea colonului în cea mai nouă ediție specială „Click! pentru femei‟!

Începând cu 6 mai, la toate punctele de distribuție a presei poți găsi o nouă publicație editată de Click! pentru femei.

image

Este vorba despre ghidul sănătății colonului, din care poți afla tot ce te interesează despre cauzele de apariție a bolilor digestive și de colon, alimentația și dieta potrivite, remediile cele mai eficiente și tratamentele care pot îmbunătăți sănătatea colonului și a întregului sistem digestiv.

Citește și: A apărut revista „Click! pentru femei‟, ediția cu numărul 9 din acest an!

Publicația este împărțită în trei mari capitole, în care sunt abordate: 1. bolile digestive și afecțiunile colonului; 2. alimentația pentru digestie sănătoasă; 3. remedii naturale eficiente.

Astfel, poți citi în acest special despre complicațiile constipației, despre colită, ocluzie intestinală, constipație, boala Crohn, sindromului de colon iritabil etc.

Vezi și: Colonul iritabil: cum se manifestă şi ce tratamente dau rezultate

În capitolul despre nutriție și regim poți afla de ce e bine să includem în meniu probioticele și fibrele alimentare, care este dieta benefică pentru flora intestinală, avantajele si dezavantajele consumului de carne, alimentația corectă în caz de diaree, cum combini corect alimentele și altele.

Te poate interesa și: Prebioticele, utile şi pentru piele? Motivele pentru care e bine să alegi produse de îngrijire cu prebiotice

În cea de-a treia parte a specialului vei găsi detalii despre trusa naturistă de prim-ajutor în caz de indigestie, care sunt plantele-aliați care combat hemoroizii, balonarea sau care au efect detoxifiant. De asemenea, află despre trusa apicolă pentru tulburările digestive și care sunt cele mai eficiente, dar „blânde‟ laxative naturale.

Ce nu știai despre uleiul de ricin.

Achiziționează acest ghid la prețul special de 6.49 de lei și vei descoperi în cele nu mai puțin de 48 de pagini numeroase probleme explicate și soluții eficiente pentru sănătatea colonului.

Nu uita că prevenția este cea mai importantă și, în multe dintre situații, s-a dovedit a fi cel mai ieftin tratament!

image


Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg