Două treimi dintre şoferi vor să conducă şi atunci când vom avea maşini autonome

1 78844 original jpg jpeg

Doi din trei şoferi europeni vor să mai poată conduce atunci când maşinile autonome vor fi la ordinea zilei, arată un studiu publicat de Mazda.

Peste 11.000 de oameni din 11 pieţe relevante din Europa au participat la sondajul făcut în ideea bucuriei de a conduce. 66% dintre cei chestionaţi au răspuns că vor rămâne la volanul maşinilor autonome şi vor prefera să conducă ei înşişi. Raportul este şi mai mare în ţări ca Marea Britanie, Germania, Austria şi Polonia, de 71%, în timp ce procentajul scade în Italia până la 59%.Studiul demonstrează că 33% dintre şoferi aşteaptă cu braţele deschise maşinile care se conduc singure, dar numai 25% sunt entuziasmaţi în ţări ca Franţa şi Olanda.În ceea ce priveşte vârsta celor care au completat chestionarele, 33% dintre cei care vor să nu mai conducă au sub 44 de ani. 69%, în schimb, speră că generaţiile viitoare vor continua să beneficieze de opţiunea de a conduce.Sunt încă mulţi care văd maşina ca pe o prelungire a personalităţii lor: 56% în Polonia şi 46% în Italia.

Află de ce două treimi dintre şoferi vor continua să conducă şi atunci când vom avea maşini autonome pe autoexpert.roRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg