Filme şi seriale pentru întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie

Sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos, unii dintre noi am împodobit deja bradul şi ne învăluie, treptat, atmosfera de Crăciun. Filmele clasice sau cele mai noi seriale şi pelicule de sezon sunt perfecte pentru petrecerea unei seri reci de decembrie alături de cei dragi. Chiar şi cei care iubesc filmele de Crăciun mai au secrete de descoperit, până şi la cea de-a zecea vizionare.

image

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile inspirate de sezonul hibernal prind viață și când dorim să petrecem mai mult timp acasă, în familie. Platforma de streaming Disney+ a pregătit o selecție de filme pe care le poți urmări în mini-vacanta de 1 decembrie.

Seria „Singur acasă‟

Dacă vrei să declari oficial deschis sezonul sărbătorilor, începe cu seria de filme „Singur acasă‟. Explorează teme de familie, independență și importanța de a fi împreună în timpul sărbătorilor, toate asezonate cu acțiune și mult umor.

Singur Acasă png

Ştiai că scenaristul şi producătorul „Singur acasă”, John Hughes, a scris şi alte scenarii de succes din anii `80, ca „Pretty in Pink‟, „Sixteen Candles‟? Lui i se datorează prima versiune a scenariului pentru „Singur acasă‟ pe care a realizat-o în doar nouă zile. A scris-o după o călătorie cu familia în Europa, ca răspuns la anxietatea de a călători cu copiii. „Mergeam în vacanţă şi, făcând o listă cu tot ce nu voiam să uit, m-am gândit că ar fi bine să nu-mi uit copiii. Apoi m-am gândit ce ar face fiul meu de 10 ani dacă l-aş lăsa singur acasă? ‟, a spus Hughes pentru revista „Time‟ în 1990.

Te-ar mai putea interesa: Secretele filmelor clasice de sărbători. Jim Carrey: „La machiajul pentru Grinch era ca şi cum ai fi fost îngropat de viu‟

„Magie de Crăciun‟

Vizionați împreună noul film „Magie de Crăciun‟, mai ales dacă vă place să vă lăsați cuceriți de atmosfera lunii decembrie. Filmul prezintă povestea amuzantă și înduioșătoare despre aventura unui asistent social și a fiicei sale, în Ajunul Crăciunului și reprezintă o călătorie emoțională care îl ajută să regăsească magia și bucuria sezonului cadourilor.

„Regatul de gheaţă‟

Pelicula „Regatul de gheaţă‟ împlinește, anul acesta, zece ani de la premiera pe marile ecrane. Iată o ocazie bună să revedeți împreună şi scurtmerajele cu amuzantul Olaf precum „Olaf prezintă‟ și „A fost odată un om de zăpadă!‟!

image

„Cronicile din Narnia‟

Mult-iubita aventură atemporală „Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul‟, spune povestea fascinantă a lui Lucy, Edmund, Susam și Peter, cei patru frați care pătrund în magica Narnie, prin intermediul unui dulap vrăjit. Descoperă povestea lor plină de efecte speciale realiste și aventură!

Citește și: Interpretări inedite ale peliculei „O viaţă minunată‟ ce te vor face s-o vezi cu alţi ochi. Ce nu ştiai despre acest film

„Mary Poppins revine‟

Aceasta este noua ecranizare a poveștii clasice Disney care îţi va readuce bucuria de a fi copil și de a crede în puterea nemărginită a visului.

Extraponturi

Nu uita nici de „Epoca de gheață‟ („Ice Age‟) sau de „Moş Crăciun caută Crăciuniţă‟ („The Santa Clause 2‟), alături de „Miracolul de pe strada 34‟ („Miracle on 34th Street‟) și „Coșmar înainte de Crăciun de Tim Burton‟ („Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas‟)!

Filme de văzut după ce copiii adorm

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

După ce copiii se retrag la somn, voi, părinţii, vă puteţi delecta cu filme ca:

„Bântuind prin Veneția‟ („A Hanting in Venice) ‟, cu Kenneth Branagh în rolul celebrului detectiv Hercule Poirot, este un film plin de mister, care plasează acțiunea după cel de-al Doilea Război Mondial. Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism și ajunge să investigheze o crimă într-o lume sinistră și întunecată.

image

„Ultima Speranță‟ („The Shepherd‟) cu John Travolta, disponibil din 1 decembrie pe Disney+, spune povestea unui tânăr pilot al Forțelor Aeriene Regale Britanice care traversează Marea Nordului în ajunul Crăciunului. În acest periplu, i se defectează comunicația radio și echipamentele electrice, zburând în derivă și riscând să rămână fără combustibil. Atunci când pare să nu mai aibă nicio speranță, un samaritean misterios îl ghidează să aterizeze în siguranță.

Vezi și: Filme de Crăciun de evitat când eşti cu copiii

„Departe de lumea dezlănțuită‟ (ecranizarea din 2015) este o dramă romantică, plină de pasiune, în care Carey Mulligan joacă rolul unei tinere moștenitoare îndărătnice, curtată de trei pretendenți: un fermier voinic, un soldat chipeș și un burlac vârstnic și înstărit.

Nu uita!

Din 1 decembrie revin pe Disney+ filmele:

•        „Uimitorul Om-Păianjen‟ („The Amazing Spider-Man‟)

•        „Uimitorul Om-Păianjen 2‟ („The Amazing Spider-Man 2‟)

•        „Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă‟ („Spiderman: Homecoming‟)

•        „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului‟ („Spider-Man: Into the Spider-Verse‟)

FOTO: Shutterstock, Disney+Recente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg