Filme şi seriale pentru întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie

Sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos, unii dintre noi am împodobit deja bradul şi ne învăluie, treptat, atmosfera de Crăciun. Filmele clasice sau cele mai noi seriale şi pelicule de sezon sunt perfecte pentru petrecerea unei seri reci de decembrie alături de cei dragi. Chiar şi cei care iubesc filmele de Crăciun mai au secrete de descoperit, până şi la cea de-a zecea vizionare.

image

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile inspirate de sezonul hibernal prind viață și când dorim să petrecem mai mult timp acasă, în familie. Platforma de streaming Disney+ a pregătit o selecție de filme pe care le poți urmări în mini-vacanta de 1 decembrie.

Seria „Singur acasă‟

Dacă vrei să declari oficial deschis sezonul sărbătorilor, începe cu seria de filme „Singur acasă‟. Explorează teme de familie, independență și importanța de a fi împreună în timpul sărbătorilor, toate asezonate cu acțiune și mult umor.

Singur Acasă png

Ştiai că scenaristul şi producătorul „Singur acasă”, John Hughes, a scris şi alte scenarii de succes din anii `80, ca „Pretty in Pink‟, „Sixteen Candles‟? Lui i se datorează prima versiune a scenariului pentru „Singur acasă‟ pe care a realizat-o în doar nouă zile. A scris-o după o călătorie cu familia în Europa, ca răspuns la anxietatea de a călători cu copiii. „Mergeam în vacanţă şi, făcând o listă cu tot ce nu voiam să uit, m-am gândit că ar fi bine să nu-mi uit copiii. Apoi m-am gândit ce ar face fiul meu de 10 ani dacă l-aş lăsa singur acasă? ‟, a spus Hughes pentru revista „Time‟ în 1990.

Te-ar mai putea interesa: Secretele filmelor clasice de sărbători. Jim Carrey: „La machiajul pentru Grinch era ca şi cum ai fi fost îngropat de viu‟

„Magie de Crăciun‟

Vizionați împreună noul film „Magie de Crăciun‟, mai ales dacă vă place să vă lăsați cuceriți de atmosfera lunii decembrie. Filmul prezintă povestea amuzantă și înduioșătoare despre aventura unui asistent social și a fiicei sale, în Ajunul Crăciunului și reprezintă o călătorie emoțională care îl ajută să regăsească magia și bucuria sezonului cadourilor.

„Regatul de gheaţă‟

Pelicula „Regatul de gheaţă‟ împlinește, anul acesta, zece ani de la premiera pe marile ecrane. Iată o ocazie bună să revedeți împreună şi scurtmerajele cu amuzantul Olaf precum „Olaf prezintă‟ și „A fost odată un om de zăpadă!‟!

image

„Cronicile din Narnia‟

Mult-iubita aventură atemporală „Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul‟, spune povestea fascinantă a lui Lucy, Edmund, Susam și Peter, cei patru frați care pătrund în magica Narnie, prin intermediul unui dulap vrăjit. Descoperă povestea lor plină de efecte speciale realiste și aventură!

Citește și: Interpretări inedite ale peliculei „O viaţă minunată‟ ce te vor face s-o vezi cu alţi ochi. Ce nu ştiai despre acest film

„Mary Poppins revine‟

Aceasta este noua ecranizare a poveștii clasice Disney care îţi va readuce bucuria de a fi copil și de a crede în puterea nemărginită a visului.

Extraponturi

Nu uita nici de „Epoca de gheață‟ („Ice Age‟) sau de „Moş Crăciun caută Crăciuniţă‟ („The Santa Clause 2‟), alături de „Miracolul de pe strada 34‟ („Miracle on 34th Street‟) și „Coșmar înainte de Crăciun de Tim Burton‟ („Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas‟)!

Filme de văzut după ce copiii adorm

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

După ce copiii se retrag la somn, voi, părinţii, vă puteţi delecta cu filme ca:

„Bântuind prin Veneția‟ („A Hanting in Venice) ‟, cu Kenneth Branagh în rolul celebrului detectiv Hercule Poirot, este un film plin de mister, care plasează acțiunea după cel de-al Doilea Război Mondial. Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism și ajunge să investigheze o crimă într-o lume sinistră și întunecată.

image

„Ultima Speranță‟ („The Shepherd‟) cu John Travolta, disponibil din 1 decembrie pe Disney+, spune povestea unui tânăr pilot al Forțelor Aeriene Regale Britanice care traversează Marea Nordului în ajunul Crăciunului. În acest periplu, i se defectează comunicația radio și echipamentele electrice, zburând în derivă și riscând să rămână fără combustibil. Atunci când pare să nu mai aibă nicio speranță, un samaritean misterios îl ghidează să aterizeze în siguranță.

Vezi și: Filme de Crăciun de evitat când eşti cu copiii

„Departe de lumea dezlănțuită‟ (ecranizarea din 2015) este o dramă romantică, plină de pasiune, în care Carey Mulligan joacă rolul unei tinere moștenitoare îndărătnice, curtată de trei pretendenți: un fermier voinic, un soldat chipeș și un burlac vârstnic și înstărit.

Nu uita!

Din 1 decembrie revin pe Disney+ filmele:

•        „Uimitorul Om-Păianjen‟ („The Amazing Spider-Man‟)

•        „Uimitorul Om-Păianjen 2‟ („The Amazing Spider-Man 2‟)

•        „Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă‟ („Spiderman: Homecoming‟)

•        „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului‟ („Spider-Man: Into the Spider-Verse‟)

FOTO: Shutterstock, Disney+



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg