Încoronarea Regelui Charles. Gafa pe care a făcut-o Lionel Richie când a întâlnit-o pe Regina Camilla

Pe 6 mai a avut loc Încoronarea Regelui Charles al III-lea, iar, în timpul festivităților pentru evenimentul istoric, au apărut și câteva gafe. Una comisă chiar de marele cântăreț Lionel Richie!

image

Regina Camilla avea o conversație plăcută cu Lionel Richie în timpul petrecerii din grădină dată de Regele Charles cu ocazia încoronării sale din 6 mai 2023. Ce greșeală a comis muzicianul în fața Palatul Buckingham?

Cântărețul a fost invitat special la petrecerea din grădină a Regelui Charles, oraganizată înainte de Încoronarea monarhului britanic. Mii de oameni au participat la evenimentul de la palat, unde am putut să se bucure de vremea frumoasă și de întâlnirea poate unică în viață cu Charles și Camilla.

Richie va susține un recital pe 7 mai, în timpul concertului dedicat regelui înscăunat. Înainte de marele lui moment pe scenă, acesta încerca să fie cât mai politicos și recunoscător pentru șansa de-a strânge mâna Reginei Camilla. Dar a dat-o în bară!

Ce-a făcut? A fost prea degajat în interacțiunea sa cu regina britanică. Și-a întins el brațul primul spre Camilla, fără să aștepte ca ea să facă prima acest gest, cum este eticheta regală, după care a mângâiat-o ușor pe braț.

Americănisme, o să spuneți! Și cam așa e. Intențiile muzicianului de top au fost onorabile, însă bietul om s-o fi zăpăcit complet și a uitat totul de protocolul regal atunci când s-a văzut față în față cu o regină în carne și oase.

Conform etichetei regale, oricine se întâlnește cu un membru marcant al familiei regale britanice trebuie să aștepte să i se întindă mâna, ca să salute, nu face el primul gestul. Apoi atingerea unei regine este stict interzisă. Ce s-ar întâmpla dacă oricine ar începe să o mângâie ușor pe Regina Camilla, la fiecare ieșire a ei în public, sau ar încerca să tragă de ea cumva?! O nenorocire!

„Nu ai voie să atingi un membru al familiei regale”, a confirmat și Paul Gauger, de la VisitBritain, în emisiunea Good Morning America. „Trebuie să aștepți de fiecare dată să îți dea ei mâna, timp în care tu ești doar drăguț și răbdător. Și, dacă acea persoană cu sânge albastru nu-ți dă mâna, nu e semn de lipsă de respect, pur și simplu trebuie luat gestul ca atare și poți începe atunci conversația”, a conchis expertul regal.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg