Satul românesc, în prim-plan! „Antreprenorești - Adoptă un Sat”, o emisiune despre reînvierea tradițiilor și antreprenoriatului

România la înălțime, în emisiunea „Antreprenorești - Adoptă un Sat”, care promovează satul românesc, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, pe Digi24.

Andreea, la Golești Museum - Muzeul Golesti
Andreea, la Golești Museum - Muzeul Golesti

Emisiunea „Antreprenorești - Adoptă un Sat” aduce în prim-plan povești inspiraționale din comunitățile rurale din România. Gazda emisiunii, Andreea Diaconu-Alexa (foto), invită publicul să descopere poveștile de succes ale antreprenorilor, medicilor, profesorilor, fermierilor și românilor care au revenit în țară, contribuind la revitalizarea satului românesc.

Citește și: Cele mai frumoase sate din Maramureş

Emisiunea, care a debutat pe 14 septembrie, prezintă eforturile locale din diverse domenii precum antreprenoriat, educație, sănătate și agricultură. Proiectul a fost lansat cu scopul de a dezvolta potențialul comunităților rurale și de a pune România pe harta destinațiilor turistice internaționale. „Planul nostru este să extindem inițiativele de promovare turistică și să ne adresăm în continuare publicului național și internațional, prin prezentarea frumuseților și diversității culturale din diferite județe și regiuni din România. Visăm să realizăm cât mai multe astfel de proiecte și să oferim o imagine autentică și detaliată a vieții, culturii și patrimoniului natural din fiecare zonă. ”, a declarat Andreea Diaconu-Alexa, realizatoarea emisiunii.

Satul Scorteni
Satul Scorteni

Un exemplu de succes prezentat în cadrul emisiunii este evoluția comunelor din județul Prahova, reunite sub brandul „Ținutul Stejarilor”, un model de dezvoltare rurală susținut de echipa de experți „Antreprenorești”. De asemenea, emisiunea include povești de succes din alte zone ale țării, acolo unde implicarea activă a comunităților a fost esențială în combaterea depopulării și în îmbunătățirea calității vieții.

Corbii de Piatra, Argeș
Corbii de Piatra, Argeș

Andreea Diaconu-Alexa și Cosmin Andrei Neacșu sunt forțele creative din spatele emisiunii. Cu o vastă experiență în producția video și campanii de promovare turistică, cei doi au colaborat anterior la proiecte notabile precum „Acasă în Delta Dunării”, un serial TV de 16 episoade care a revitalizat interesul pentru turismul din Delta Dunării. Clipul oficial de promovare turistică a județului Tulcea, realizat de echipa lor, a fost primit cu entuziasm atât de public, cât și de autorități.

Vezi și: Cele mai frumoase sate din Apuseni

„,Planul nostru este să extindem inițiativele de promovare turistică și să ne adresăm în continuare publicului național și internațional, prin prezentarea frumuseților și diversității culturale din diferite județe și regiuni din România. Visăm să realizăm cât mai multe astfel de proiecte și să oferim o imagine autentică și detaliată a vieții, culturii și patrimoniului natural din fiecare zonă. ”, a spus Cosmin Andrei Neacșu.

Rășinari, Sibiu
Rășinari, Sibiu

Emisiunea „Antreprenorești - Adoptă un Sat” continuă să promoveze satul românesc în cele 12 episoade dedicate, lucrând alături de Asociația Țara Faină și Romanian Business Leaders pentru a dezvolta un model scalabil de dezvoltare economică și socială în mediul rural.

image

Proiectele lor sunt o mărturie a implicării active în dezvoltarea comunităților și a promovării turismului, evidențiind importanța păstrării autenticității culturale și a valorilor locale. Cu o abordare inovatoare și o echipă dedicată, Andreea Diaconu-Alexa și Cosmin Andrei Neacșu aduc România în fața lumii, prin intermediul conținutului de înaltă calitate, fie că este vorba despre televiziune sau platforme online.

@Facebook/Andreea Diaconu Alexa, antreprenoresti.ro

Editor: Raluca Toma



Recente

diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg