Horoscop pe 2 săptămâni. Mercur retrograd continuă să tulbure apele, iar Echinocțiul de toamnă vine cu surprize

Mercur își continuă mișcarea retrogradă în zodia Balanță până pe 23 septembrie, când are loc Echinocțiul de toamnă. Până atunci, relațiile de orice fel, de iubire, de rudenie sau chiar profesionale sunt în centrul atenției. Mercur ne influențează să evaluăm toate legăturile și să stabilim alte limite și alte permisiuni. Sub influența lui Mercur retrograd, cei mai mulți dintre noi experimentează neînțelegeri în relații, iar lucrurile vor fi disproporționate.

image

Apoi, din 23 septembrie până în 2 octombrie, Mercur va continua mișcarea retrogradă în zodia Fecioară, făcându-ne extrem de concentrați asupra lucrurilor care au nevoie de transformare. Echinocțiul din 23 septembrie vine să restabilească echilibrul în viața noastră. Soarele, de asemenea, rămâne sub influența Balanței, și ne îndeamnă să ne dorim să trăim în armonie și echilibru. Luna nouă din 26 septembrie ne etalează ambele părți ale poveștilor, ca să luăm cele mai bune decizii legate de transformările profunde, dar ne aduce și surprize importante.

Berbec

În perioada aceasta, mai ales în a doua și a treia decadă din septembrie, nu ar trebui să mizați noroc! Aveți grijă la problemele legate de sănătate, să vă întăriți imunitatea și să îmbunătățiți rutina zilnică! În plus, vor fi destul de probabile situațiile neplăcute care pot pune în pericol fundalul psiho-emoțional. Deciziile pripite și acțiunile prost concepute vor fi pline de dificultăți și eșecuri atât pe calea profesională, cât și în sfera monetară.

Citește și JLo ține cont de horoscop când își alege dansatorii. Ce zodie respinge

Taur

Acordați atenție lucrurilor mărunte pentru a nu ajunge într-o situație dificilă. Puteți fi atrași în aventuri riscante care nu exclud rezultate neprofitabile. Tot profesional, oferta de revenire la un vechi loc de muncă, reluarea cooperării cu un fost angajator o să devină relevantă în acest moment. Perioada de după 22, poate aduce tensiuni în relații, ciocniri de interese și diferențe de opinie, iar ele pot slăbi legăturile de afaceri și de prietenie.

Gemeni

În perioada imediat următoare, aveți grijă de amenajarea locuinței, de curățenia de acolo, dar să nu uitați complet de responsabilitățile de muncă! Nu este momentul potrivit pentru creșterea carierei, deci acolo va trebui să vă ocupați de lucrurile de rutină. Medical, unele afecțiuni se pot agrava și n-ar fi rău să vă supuneți unei examinări preventive. Respectați o alimentație adecvată, plimbați-vă mai mult în aer curat și faceți mai mult sport.

Vezi și Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie

Rac

Acceptați acum comunicarea cu cei dragi, rezolvarea unor probleme de familie, călătorii în comun, indiferent ce stare vă provoacă ele! Cu Marte în casa 12, nu veți dispune de multă energie și forță fizică mult timp, așa că nu vă ambalați la lucruri grele, care au nevoie de efort sau care sunt presante psihologic! Apar tensiuni, poate chiar probleme în justiție, pierderi financiare sau chiar probleme medicale. Veți ști să ieșiți din situații confuze dacă aplicați terapia cu râs.

Leu

În perioada imediat următoare, veți avea șansa de a semna noi contracte importante. Dar să nu uitați nici de relațiile de lungă durată! Există posibilitatea de a întâlni oameni cu care ați studiat, cu care ați fost prieteni în tinerețe sau cu care ați locuit în aceeași curte. Aceste conexiuni vor aduce bucurie și impresii vii. Spre final de perioadă, vă veți concentra mai mult pe relațiile afective, unele dintre ele având ca temă diferențele de interese și finanțele.

Fecioară

Chiar dacă la modul general perioada se va desfășura sub steagul instabilității, voi veți putea acționa în concordanță cu tendințele actuale ale vremii, adaptându-vă cu ușurință la condițiile de schimbare rapidă și păstrându-vă un calm de invidiat. În intervalul 16-19 al lunii, amânați achizițiile și investițiile majore, monitorizați cu atenție finanțele, deoarece există posibilitatea unor cheltuieli neplanificate, pierderi financiare, tot felul de eșecuri și înșelătorii!

Balanță

Pentru voi, va fi mai dificil să negociați cu calm, să faceți compromisuri și să vă ocupați de problemele importante. Dispozițiile ostile ale altora și tot felul de neînțelegeri vor interfera cu activitățile voastre productive. Acordați atenție sănătății și întăriți imunitatea, deoarece poziția soarelui este slabă! Vizitați un medic dacă va fi cazul, faceți o cură de multivitamine, iar dacă aveți boli cronice, fiți atenți la semnalele corpului.

Scorpion

Ies la iveală lucruri nefinalizate, iar ele vor necesita reparare. Mă refer la neconcordanțe în chestiuni prioritare, la tensiuni în sfera relațiilor interpersonale. Așadar, toate situațiile din septembrie ar trebui supuse unei analize amănunțite, pentru că altfel, dificultățile se pot prelungi, devenind problema lunilor următoare ale anului. Pot apărea vechi cunoștințe a căror apariție bruscă poate provoca o serie de noi probleme și amintiri neplăcute.

Săgetător

Vă puteți trezi implicați fără voia voastră în unele probleme ale cunoștințelor, unele chiar cu procese și scandaluri. Va trebui să deveniți martori sau arbitri. În același timp, o poziție consecventă și adecvată dură, vă poate scăpa de numeroase posibile necazuri. Afectiv, acolo unde există puncte comune de vedere, chiar dacă se pot ivi neînțelegeri, ele vor fi trecătoare. Însă unde deja unul trage într-o parte și altul în partea cealaltă, tensiunile se vor agrava.

 Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun ce parfum să porţi! Descoperă legătura esenţelor preferate cu semnul astrologic

Capricorn

Aveți mare grijă, în perioada această, pentru că se pot ivi probleme apăsătoare, deoarece se prefigurează tensiune în domeniul relațiilor interpersonale. Vor urma zile nefavorabile, când discuțiile și negocierile importante vor fi dificile și puțin probabil să dea rezultate vizibile. Grijă inclusiv la propriile erori sau ieșiri temperamentale! Medical, Marte va exacerba manifestările unor boli cronice dacă vă veți neglija. Puneți mai mult accent pe sănătate!

Vărsător

Energiile acestor două săptămâni vă defavorizează, mai ales în sectorul financiar. Se pot ivi schimbări bruște de promisiuni și acorduri, iar ele conduc la încălcarea intereselor personale. Medical, am câteva observații de făcut - perioada poate fi dificilă, așa că aveți grijă când faceți sport, când călătoriți, când faceți treabă în sfera domestică! Există riscul ca dacă vă împiedicați accidental, să puteți ajunge cu ușurință la spital. Mare atenție!

Pești

În perioada aceasta, sectorul financiar va fi o preocupare intensă pentru voi, mai mult ca niciodată. Pe bună dreptate, deoarece neglijența legată de bani se poate transforma în pierderi. Se pot ivi probleme, iar unele dintre ele chiar necesitând oameni cu competențe care pot da sfaturi pertinente. Dacă ne referim la cazurile legate de moștenire, vânzare - cumpărare de proprietăți sau înregistrare a unei pensii, acestea vor fi finalizate cu succes.

@shutterstockRecente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg