Tunsoarea care te va cuceri în 2022. Devine cel mai important trend în hairstyling

În fiecare an, apar tendințe noi în privinţa tunsorilor, dar unele devin populare şi se păstrează ani de-a rândul. Cum sunt testate, aceste tendințe de păr sunt atât de potrivite unora, încât nu se demodează. O tunsoare retro revine în forţă şi e posibil să devină un trend în acest an!

image

Hairstyliştii se întreabă dacă există o coafură care să arate grozav pentru oricine. Tunsoarea care s-a apropiat cel mai bine de acest deziderat este cea denumită bob. Simetric sau asimetric, pe păr lung sau mediu, acest tip de tunsoase avantajează multe persoane, indiferent de forma feţei, deoarece se poate aplica independent de lungimea ori textura părului. În 2022, o nouă coafură câştigă teren. Oare va reuşi s-o detroneze pe cea bob?

Unele tunsori nu se potrivesc oricui

Dacă anumite tunsori avantajează pe toată lumea, unele s-ar putea să nu arate bine pentru multe persoane. În anii '80, mulţi au făcut o pasiune pentru mullet care a devenit definitorie pentru artişti ca David Bowie sau Patrick Swayze.

image

Cu timpul, tunsoarea mullet a fost asociată cu șoferii de camion. Cu toate acestea, a revenit la modă în anul 2021 datorită cântăreţei Miley Cyrus și a fost una dintre cele mai solicitate tunsori. În 2022, o tunsoare apropiată de aceasta pare să cucerească pe mulţi. Este vorba despre mixie, o combinaţie între tunsorile mullet şi pixie.

Vezi şi: Tunsorile pixie, perfecte în sezonul cald. Cum să porţi părul scurt cu stil

Atuurile tunsorii mixie

Denumită după tunsoarea pixie, care a făcut furori şi ea în ultima vreme și nu s-a demodat, mixie pare să fie ușor de îngrijit şi potrivită celor comozi. Este vorba despre o tunsoare plină, mai lungă în spate și scurtă în față. Unele persoane pot să încerce un mixie cu breton retro asemănător anilor '70, precum cel al actriţei Ursula Corbero.

image

Coafura devine populară, întrucât este versatilă, şic, tinerească. Este o tunsoare tipică unui rockstar rebel, dar are și o tentă futuristă. Privită din faţă, este elegantă, iar în partea din spate are un aspect rebel. Iată ce o face o tendință care începe să fie adoptată tot mai mult în acest an! Este o adevărată declarație a oricui vrea să arate că este gata să preia controlul asupra propriei vieţi.

Vezi şi: Tunsori în funcţie de forma feţei. Ţie care ţi se potriveşte?

Mixie, cea mai bună tunsoare din 2022?

Arată uimitor pe aproape toate texturile de păr, motiv pentru care tunsoarea mixie are şanse mari să devină cea mai cerută din acest an. Mulți caută tunsori și stiluri care să presupună depunerea unui efort prea mare de îngrijire şi care să nu necesite coafare zilnică.

Dacă te-ai decis că vrei o tunsoare mixie, discută şi cu un hairstylist, astfel încât să poată s-o adapteze formei feței tale și texturii părului tău. În funcție de acești factori, stabiliţi dacă se potriveşte o variantă mai scurtă sau mai lungă.

FOTO: Shutterstock, captură Youtube



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg