Zodiacul toamnei. Descoperă care este cea mai bună săptămână a sezonului

Sosirea toamnei aduce cu ea un strop de melancolie. Va trebui să accepţi câteva eșecuri și să-ţi păstrezi calmul. Stelele se joacă cu nervii tăi, îți testează limitele, uneori, îţi pun beţe în roate. Unii nativi vor aprecia provocările, alții vor prefera să respingă provocările.

image

Toamna vine cu schimbări, fie familiale, fie profesionale. Până pe 2 octombrie, ne confruntăm în continuare cu efectele lui Mercur retrograd: probleme de comunicare, sincronizare, programare. În primele două săptămâni ale lunii octombrie, unii vor trebui să se impună, să ia decizii radicale. La mijlocul toamnei, vor începe să apară oportunități. Semnele de aer și foc sunt mai motivate datorită poziţiei planetei Jupiter în Berbec. Între 11 și 29 octombrie, Mercur în Balanță face modificările mai ușoare. Nativii în Berbec pot avea parte de unele dezamăgiri dacă nu țin seama de sfaturile partenerilor lor. În noiembrie, se anunță schimbări majore și răsturnări se situaţii neprevăzute. Este esențial să-ţi păstrezi optimismul. Evită asumarea de riscuri inutile şi reţine care îţi sunt prioritățile. Perioada cea mai bună este între 14 noiembrie și 21 noiembrie. Per total, în noiembrie, comunicarea decurge relativ bine, iar viaţa de familie oferă satisfacţii.

Berbec – Te simţi nesigură

Mercur retrograd îţi creşte riscul de anxietate, amânări ale unor călătorii. De asemenea, te poți aștepta să priveşti mai des spre trecut sau să reiei relaţia cu oameni din trecut. Ai mare grijă la cuvintele tale și încearcă să nu reacționezi imediat la orice ceartă sau dacă ești provocată! După 25 octombrie, la eclipsa solară, este posibil să te simți nesigură. Cheia succesului este să înveți să te concentrezi pe atingerea unui singur scop. Atunci va fi mai ușor să iei decizii și incertitudinea va fi înlocuită de echilibrul interior.

Taur – Ţinteşti atingerea scopurilor

Eclipsa solară din luna octombrie îţi mărește determinarea de a concura și de a câștiga. Un ego prea mare te va împiedica să-ți găseşti drumul și să-ți atingi scopurile. Este posibil ca lumea să se opună eforturilor tale dacă ești prea exigent. Compromisul și complimentele îți vor face viața mai ușoară. Odată ce această fază dificilă și obositoare a vieții va trece, încrederea îți va reveni. Eclipsa de Lună din 8 noiembrie îţi atrage atenţia asupra relațiilor intime pentru a-ţi reseta obiectivele. Este un moment bun să începi o relație nouă sau pentru a o îmbunătăţi pe cea existentă.

Citește și Taurii iubesc prăjiturile sofisticate, Racii merg pe dulciuri tradiţionale. Desertul care te reprezintă în funcţie de zodie

Gemeni – Un plus de carismă

Pentru cele născute în primul decan, între 21 şi 31 mai, planeta Marte, care îţi tranzitează zodia, oferă inițiativă pentru a începe proiecte noi. Poți fi foarte productivă și creativă. Carisma şi atracţia sporită te fac pregătită pentru întâlniri, dacă eşti singură. În cuplu, este probabil să ai o legătură mai strânsă cu partenerul. Dacă eşti născută între 8 şi 10 iunie, Marte retrograd te impulsionează să gândeşti înainte de a acționa. Îţi vei da seama care dintre dorințele tale au nevoie de mai multă muncă pentru a fi puse în aplicare.

Rac – Relaxare şi armonie

Mercur retrograd îţi va pune şi ţie probleme de comunicare şi amintiri din trecut, mai ales în perioada 9-24 septembrie. Eclipsa solară din octombrie te face mai relaxată şi în armonie cu lumea. Calmul și echilibrul interior fac din această perioadă una pentru a-ţi îmbunătăți relațiile existente. Dacă eşti singură, este timpul potrivit să începi o relație nouă. Încrederea mai mare pe care ai acum te ajută să faci o impresie bună în plan profesional, deci vei avea mai multe ocazii  să-ţi atingi obiectivele.

Leu – suișuri și coborâșuri

Din 25 octombrie, odată cu eclipsa de Soare inima și mintea ta ar putea să-şi dorească lucruri diferite. Vei avea parte de suișuri și coborâșuri, în special la locul de muncă. Provocările constante te vor extenua. Eclipsa de Lună din noiembrie te expune la emoții negative. De asemenea, va scoate la suprafață tensiuni relaționale. Vei fi mai sensibilă la dispozițiile apropiaților. Încearcă să nu iei lucrurile prea personal! Din 25 noiembrie, cele născute în decanul al treilea (13-22 august) se vor simţi mai obosite, împovărată și pesimiste din cauza unor blocaje. Ai răbdare şi ai grijă de tine!

Fecioară – Problemele îşi vor găsi rezolvarea

Între 4 şi 13 septembrie, Venus îţi tranzitează zodia şi-ţi oferă ocazia uneia dintre cele mai bune perioade ale anului din viața ta amoroasă. Îți este ușor să oferi și să primești dragoste, afecțiune. Vei fi mai atrăgătoare, fermecătoare. Este un moment bun şi pentru munca creativă. Din 25 octombrie, vei avea mai multă energie. Orice problemă îţi va părea mai ușor de rezolvat și rezistența din perioada lui Mercur retrograd dispare. În noiembrie, vei fi mai încrezătoare în tine însăți. Pacea interioară îţi va face relațiile armonioase din nou.

Balanţă – Nu răspunde provocărilor!

Până pe 24 septembrie, Mercur retrograd îţi aduce un plus de griji şi mici neînţelegeri. Ai mare grijă ce cuvinte alegi în exprimare și nu răspunde provocărilor înainte de a gândi bine cum să reacţionezi. Între 28 septembrie şi 7 octombrie, Venus te face să cauţi plăcerea în distracţii diverse şi te provoacă să găseşti timp pentru relaxare sau distracţie cu copiii. Octombrie este o lună bună pentru a aduce armonie în gânduri, dar şi pentru studii şi examene. Te vei exprima mai clar, ceea ce te face pregătită pentru a negocia în orice latură a vieții tale. Ai putea juca rolul de mediator între prieteni sau rude.

Scorpion – Este vremea pentru planuri noi

După ce Mercur retrograd îţi frânează punerea în practică a planurilor personale, între 29 octombrie şi 5 noiembrie, Mercur pune accent pe gândirea și comunicarea ta, îţi aduce vigilență mentală, gândire rapidă, adaptabilitate și curiozitate. Este o perioadă de interacțiune personală mai mare cu apropiaţii, un moment bun pentru a împărtăși idei, a face planuri, a negocia, a semna contracte și a întâlni oameni noi. Pentru cele născute între 9 şi 11 noiembrie, Saturn te poate aduce din nou într-un punct de cotitură. O retragere tactică sau un compromis pot fi cea mai bună opțiune.

Vezi și Cum îţi arată că te iubeşte, în funcţie de zodia lui. Taurii preferă faptele, Peştii, îmbrăţişările

Săgetător – Ai ocazia să demonstrezi calităţi de lider

Abia din 25 noiembrie, după o lungă perioadă în care ai simţit că baţi pasul pe loc, Saturn îţi oferă un moment prielnic pentru un progres constant către atingerea obiectivelor pe termen lung. Ai răbdarea, rezistența necesară, încrederea în abilitățile proprii şi îți asumi mai multă responsabilitate. Vor apărea oportunitățile pentru a-ți exprima calitățile de lider și s-ar putea să fii solicitată să îndeplinești sarcini importante. Doar pentru cele născute în perioada 19-21 decembrie, din 22 octombrie, Jupiter îţi va da impulsul de a-ți extinde orizonturile, de a încerca lucruri noi, de a face mai mulţi ani, dar şi de a te distra mai mult.

Capricorn – Păşeşti pe nisipuri mişcătoare

Până pe 2 octombrie, Mercur retrograd te va face şi pe tine mai anxioasă şi mai dependentă de oameni şi fapte din trecut îţi ocupă din nou gândurile şi-ţi ghidează acţiunile. Vei avea senzaţia că păşeşti pe nisipuri mişcătoare. Trebuie să fii cu băgare de seamă ce şi cum vorbeşti celor din jur pentru a nu fi înţeleasă greşit! Din 25 octombrie, odată cu eclipsa solară, te vei simţi eliberată şi vei avea energie şi creativitate din nou. Totul pare mai ușor de rezolvat. Doar cele născute în perioada 17-19 ianuarie vor fi avantajate de Jupier din 22 octombrie care le aduce prosperitate. Noile aventuri le vor extinde orizonturile și viziunea asupra vieții.

Vărsător – Te ajunge oboseala

Eclipsa de soare din octombrie aduce contradicţii între visele tale şi ceea ce ştii că poţi realiza cu adevărat. Te vei simţi extenuată. Încearcă să nu reacționezi sub impulsul momentului. Cele născute în perioada 20-28 ianuarie vor avea parte până pe 3 noiembrie de un timp de creștere spirituală și materială. În ceea ce le priveşte pe cele care au aniversarea între 6 şi 8 februarie, acestea au parte de recunoaștere, dar și poveri suplimentare la locul de muncă. Cu cât muncesc mai mult, cu atât vor avea satisfacții mai mari.

Peşti – Vei recupera energia pierdută

Din 8 noiembrie, mai precis de la eclipsa de Lună, îţi vei recăpăta echilibrul interior şi încrederea în tine mai scăzute în perioada lui Mercur retrograd. Dacă, între timp, au apărut probleme personale, în noiembrie îşi vor găsi rezolvarea. Relația cu partenerul devine mai intensă, dublată de respectul reciproc. Cele născute între 18 şi 20 martie trebuie să aibă grijă să nu devină lacome sau egoiste, mai ales în timpul lui Jupiter retrograd în zodia Peşti, între 28 octombrie şi 28 noiembrie.

@shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg