Şamponul uscat - cum se foloseşte corect

Şamponul uscat   cum se foloseşte corect jpeg

Când nu ai timp să îţi speli părul şi să stai cu mască, te ajută şamponul uscat. Dar tu ştii cum se foloseşte corect? Azi vorbim despre trei paşi corecţi când vine vorba de folosirea şamponului uscat.;

Dacă eşti o femeie sau o mamă ocupată, ştii bine că părul tău nu va mai primi aceeaşi atenţie. Dacă nu ai timp să îşi speli părul, mai ales dacă e lung, vei apela la şamponul uscat. Dar trebuie să ştii cum să îl foloseşti corect!

Şamponul uscat - cum se foloseşte corect

Aplică şampon uscat corect

Produsul cosmetic conţine amidon natural care absoarbe sebumul în exces. Înainte de a îl pulveriza pe păr, agită bine flaconul de şampon uscat. Pulverizează prima dată pe rădăcină, apoi putin pe lungime. Alege zonele unde ţi se pare că părul luceşte prea mult sau zonele în care ai trecut des cu mâna prin păr. Textura lui va deveni mată, implicit curată.

Foloseşte şampon uscat când trebuie

Nu trebuie să faci exces de şampon uscat. Scopul lui este de a prelungi cu o singură zi procesul de spălare pe cap. Nu e recomandat de a fi folosit zilnic, timp de o săptămână. Este indicat să îl foloseşti o singură dată, pe săptămână.

Aplică o cantitate corectă de şampon uscat

Foloseşte acest produs cu măsură. Este extrem de util pentru că îţi face părul să pară curat. Dar este doar o aparenţă. Dacă părul tău nu mai pare murdar, asta nu înseamnă că nu trebuie să îl speli.

Sursa: