A mâncat din gunoi până să devină milionar. Și, când s-a îmbogățit, s-a îmbolnăvit!

A câștigat premii importante în cariera lui actoricească și a devenit un nume cunoscut la Hollywood, însă actorul de 61 de ani a cunoscut sărăcia lucie în copilărie și adolescență.

cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg

Născut în Canada, Michael J. Fox de-abia dacă avea ce să mănânce înainte de-a da lovitura în cinematografie. „Locuiam la periferie. Aveam 18 ani, n-aveam niciun ban, nicio relație, pur și simplu consumam mâncare de la gunoi”, a dezvăluit vedeta recent în Variety.  

Crescut în Vancouver de tatăl William, un fost sergent de armată devenit polițist, și mama Phyllis, o bugerată cumsecade, Michael a început să participe în piesele de teatru ale școlii pentru a face cunoștință cu cât mai multe fete. Dar și-a dat seama destul de repede că era mai talentat decât mulți alții, iar acest lucru l-a determinat să renunțe la liceu pentru a se muta la Los Angeles și-a încerca să devină actor.

„Știam că, dacă îmi doream să devin cineva, nu mai puteam sta pe veranda părinților mei și gândi «Păi, dacă mă nășteam și eu în Statele Unite și dacă părinții mei aveau bani și nu trăiam de pe-o zi pe alta, aș fi putut face ceva cu viața mea!»”, a declarat el. Atunci s-a ambiționat, și-a luat inima în dinți și a încercat să-și facă o nouă viață în America.

În ciuda numeroaselor refuzuri la castinguri și-a rolurilor neînsemnate bifate la începutul carierei, Michael J. Fox nu s-a lăsat niciodată păgubaș. Rolul din „Midnight Madness”, din 1980, a fost primul care a însemnat ceva mai mult decât toate încercările deplorabile de până atunci. „Știam că urma să am succes. Dumnezeu mi-e martor că așa gândeam!”, a adăugat actorul încrezător.  

image

Doi ani mai târziu, Fox a fost distribuit în „Family Ties”, producția TV care i-a definit cariera, după care a primit un rol definitoriu în blockbusterul „Back to the Future”, din 1985.

La numai 29 de ani, actorul care de-abia se bucura și el de succes și de o avere care să-I asigure un anumit confort zi de zi, a primit diagnosticul de Parkinson, iar medicii i-au dat doar 10 ani de lucrat la Hollywood. Din fericire, specialiștii s-au înșelat și vedeta s-a retras dina ctivitate abia în 2020.

Ce-i drept, actorul de origine canadiană are, în momentul de față, o avere de 65 de milioane de dolari și nicio problemă să-și asigure traiul zilei de mâine. Însă, din păcate, Michael se luptă acum cu o boală cruntă, care l-a făcut să cadă, zilele trecute, când se afla pe scenă cu niște colegi de breaslă. Parkinson e tot mai pregnantă în viața lui și niciun ban din lume nu-l poate feri pe starul de la Hollywood de simptomele devastatoare ale acestei boli. 

foto - ShutterstockRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg