A mâncat din gunoi până să devină milionar. Și, când s-a îmbogățit, s-a îmbolnăvit!

A câștigat premii importante în cariera lui actoricească și a devenit un nume cunoscut la Hollywood, însă actorul de 61 de ani a cunoscut sărăcia lucie în copilărie și adolescență.

cuplu pe covorul roșu  sursa   Shutterstock jpg

Născut în Canada, Michael J. Fox de-abia dacă avea ce să mănânce înainte de-a da lovitura în cinematografie. „Locuiam la periferie. Aveam 18 ani, n-aveam niciun ban, nicio relație, pur și simplu consumam mâncare de la gunoi”, a dezvăluit vedeta recent în Variety.  

Crescut în Vancouver de tatăl William, un fost sergent de armată devenit polițist, și mama Phyllis, o bugerată cumsecade, Michael a început să participe în piesele de teatru ale școlii pentru a face cunoștință cu cât mai multe fete. Dar și-a dat seama destul de repede că era mai talentat decât mulți alții, iar acest lucru l-a determinat să renunțe la liceu pentru a se muta la Los Angeles și-a încerca să devină actor.

„Știam că, dacă îmi doream să devin cineva, nu mai puteam sta pe veranda părinților mei și gândi «Păi, dacă mă nășteam și eu în Statele Unite și dacă părinții mei aveau bani și nu trăiam de pe-o zi pe alta, aș fi putut face ceva cu viața mea!»”, a declarat el. Atunci s-a ambiționat, și-a luat inima în dinți și a încercat să-și facă o nouă viață în America.

În ciuda numeroaselor refuzuri la castinguri și-a rolurilor neînsemnate bifate la începutul carierei, Michael J. Fox nu s-a lăsat niciodată păgubaș. Rolul din „Midnight Madness”, din 1980, a fost primul care a însemnat ceva mai mult decât toate încercările deplorabile de până atunci. „Știam că urma să am succes. Dumnezeu mi-e martor că așa gândeam!”, a adăugat actorul încrezător.  

image

Doi ani mai târziu, Fox a fost distribuit în „Family Ties”, producția TV care i-a definit cariera, după care a primit un rol definitoriu în blockbusterul „Back to the Future”, din 1985.

La numai 29 de ani, actorul care de-abia se bucura și el de succes și de o avere care să-I asigure un anumit confort zi de zi, a primit diagnosticul de Parkinson, iar medicii i-au dat doar 10 ani de lucrat la Hollywood. Din fericire, specialiștii s-au înșelat și vedeta s-a retras dina ctivitate abia în 2020.

Ce-i drept, actorul de origine canadiană are, în momentul de față, o avere de 65 de milioane de dolari și nicio problemă să-și asigure traiul zilei de mâine. Însă, din păcate, Michael se luptă acum cu o boală cruntă, care l-a făcut să cadă, zilele trecute, când se afla pe scenă cu niște colegi de breaslă. Parkinson e tot mai pregnantă în viața lui și niciun ban din lume nu-l poate feri pe starul de la Hollywood de simptomele devastatoare ale acestei boli. 

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg