Alergiile regalităților. Ce îi provoacă disconfort lui Kate Middleton?

Alergiile nu te ocolesc nici dacă ești o regalitate! De fapt, mai mulți reprezentanți ai Familiei Regale Britanice suferă de astfel de probleme, iar Kate Middleton și Regina Camilla se numără printre ele! 

image

În anul 2018, Prințul William (42 de ani) a glumit în timp ce se afla într-o călătorie în Oslo spunând că era „alergic la poze‟, dar rudele sale, precum și soția acestuia, se confruntă cu alergii serioase. Chiar și răposata Regina Elisabeta a II-ea, bunica Prințului William, avea o astfel de problemă! Potrivit „Country Life‟, deși nu a vorbit niciodată despre asta în public, fostul monarh al Marii Britanii era alergic la pisici. Să fie acesta motivul pentru care a ales să se înconjoare în timpul vieții doar de câini și cai? După moartea acesteia, câinii Reginei Elisabeta i-au fost dăruiți Ducesei de York. În total, ea a avut 30 de astfel de animale! 

Citește și acest articol: FOTO Ce s-a întâmplat cu animalele Reginei? În grija cui au ajuns cățeii și caii?

Kate Middleton este alergică la cai

Pe Kate Middleton (42 de ani) am avut ocazia să o vedem în public la spectacolele de echitație, însă oricât de mult apreciază caii, se pare că Prințesa de Wales nu poate sta aproape de aceste animale, deoarece este alergică la părul lor. 

Camilla Parker suferă de rinită alergică 

Regina Camilla Parker (76 de ani) a dezvăluit în anul 2021 că suferă de rinită alergică, o afecțiune cunoscută și sub denumirea de febra fânului. Potrivit publicației „Express‟, din cauza acestei probleme de sănătate, soției Regelui Charles al III-lea i se înroșesc ochii în sezonul alergiilor. 

Vezi și acest articol: Cum poți fi alergic la propriul copil? O femeie a descoperit primele semne încă din sarcină 

Katherine, Ducesa de Kent, nevoită să evite alimentele cu gluten 

Din păcate, Katherine, Ducesa de Kent, (91 de ani) suferă de boala celiacă, o afecțiune autoimună care se tratează printr-o dietă foarte strictă, care implică consumul alimentelor fără gluten! În lipsa tratamentului, această boală poate cauza afecțiuni grave de sănătate, cum ar fi: osteoporoză și cancer de intestin, scrie publicația „Hello! Magazine‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg