Prințul Harry, aventură cu o celebritate. Cum a cucerit-o pe femeia cu 13 ani mai în vârstă decât el

Una dintre fostele iubite ale Prințului Harry (38 de ani) a povestit cum a fost impresionată de fiului Regelui Charles al III-lea în perioada în care s-au întâlnit.

image

Înainte să se însoare cu Meghan Markle (41 de ani), Prințul Harry ar fi avut o aventură cu vedeta de televiziune Catherine Ommanney, cunoscută din reality show-ul „The Real Housewives of D.C.”. Femeia, care este cu 13 ani mai în vârstă decât el, susține că idila a avut loc în anul 2006, ea fiind, pe atunci, mamă a doi copii.

Citește și: Unde a avut loc ultima întâlnire secretă dintre Meghan Markle și Prințul Harry, înainte ca relația lor să fie făcută publică 

Cum s-au cunoscut cei doi?

Potrivit publicației „The Sun‟, Catherine și Harry s-au cunoscut într-un bar din Chelsea, Londra, prin intermediul unor prieteni comuni. 

„Harry purta o pălărie în stil australian, care m-a făcut să râd, așa că l-am întrebat ce face cu ea (…). Am început să vorbim de parcă nu era nimeni alcineva în cameră. Avea doar 21 de ani, așa că o relație era cel mai îndepărtat lucru din mintea mea. Dar, în jurul orei 23:00, când toată lumea a început să plece, Harry a arătat spre una dintre cele trei mașini parcate afară și mi-a spus să merg cu el, ceea ce mi s-a părut măgulitor‟, a povestit femeia. 

Vezi și: Greșeala majoră pe care Prințul Harry a făcut-o în relația cu Meghan Markle 

Catherine Ommanney, impresionată de calitățile lui Harry 

În acea seară, Catherine și Harry au ajuns acasă la un prieten, iar în acel loc, Prințul i-ar fi pregătit partenerei sale „cel mai bun sandviș cu slănină‟, după cum ea însăși a mărturisit. Vedeta de televiziune a fost impresionată de această abilitate a Prințului, dar și de modul în care a fost sărutată. Ea a spus: „Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am primit vreodată în viața mea. Am rămas absolut fără cuvinte‟. 

image

Cei doi au continuat să se întâlnească în locații private, însă relația lor s-a stins ușor, fără resentimente, din ambele părți. Catherine a spus că Prințul ar fi fost partenerul perfect pentru ea, dacă erau apropiați de vârstă și dacă Harry nu făcea parte din Familia Regală:

„Fără să fim aroganți, cred că amândoi ne-am dorit unul pe celălalt, deși el era mult prea tânăr pentru mine. Dacă nu ar fi fost o regalitate și ar fi fost, poate, cu zece ani mai în vârstă, ar fi fost omul meu perfect. (…) Sper că este fericit și a găsit, în sfârșit, puțină libertate, pentru că asta căuta cu disperare. Sper că Meghan are grijă de el și nu-i doresc altceva decât fericire și succes, deoarece este o ființă umană foarte curajoasă, incredibil de amuzantă, inteligentă și drăguță‟, a conchis vedeta. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg