Prințul Harry, aventură cu o celebritate. Cum a cucerit-o pe femeia cu 13 ani mai în vârstă decât el

Una dintre fostele iubite ale Prințului Harry (38 de ani) a povestit cum a fost impresionată de fiului Regelui Charles al III-lea în perioada în care s-au întâlnit.

image

Înainte să se însoare cu Meghan Markle (41 de ani), Prințul Harry ar fi avut o aventură cu vedeta de televiziune Catherine Ommanney, cunoscută din reality show-ul „The Real Housewives of D.C.”. Femeia, care este cu 13 ani mai în vârstă decât el, susține că idila a avut loc în anul 2006, ea fiind, pe atunci, mamă a doi copii.

Citește și: Unde a avut loc ultima întâlnire secretă dintre Meghan Markle și Prințul Harry, înainte ca relația lor să fie făcută publică 

Cum s-au cunoscut cei doi?

Potrivit publicației „The Sun‟, Catherine și Harry s-au cunoscut într-un bar din Chelsea, Londra, prin intermediul unor prieteni comuni. 

„Harry purta o pălărie în stil australian, care m-a făcut să râd, așa că l-am întrebat ce face cu ea (…). Am început să vorbim de parcă nu era nimeni alcineva în cameră. Avea doar 21 de ani, așa că o relație era cel mai îndepărtat lucru din mintea mea. Dar, în jurul orei 23:00, când toată lumea a început să plece, Harry a arătat spre una dintre cele trei mașini parcate afară și mi-a spus să merg cu el, ceea ce mi s-a părut măgulitor‟, a povestit femeia. 

Vezi și: Greșeala majoră pe care Prințul Harry a făcut-o în relația cu Meghan Markle 

Catherine Ommanney, impresionată de calitățile lui Harry 

În acea seară, Catherine și Harry au ajuns acasă la un prieten, iar în acel loc, Prințul i-ar fi pregătit partenerei sale „cel mai bun sandviș cu slănină‟, după cum ea însăși a mărturisit. Vedeta de televiziune a fost impresionată de această abilitate a Prințului, dar și de modul în care a fost sărutată. Ea a spus: „Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am primit vreodată în viața mea. Am rămas absolut fără cuvinte‟. 

image

Cei doi au continuat să se întâlnească în locații private, însă relația lor s-a stins ușor, fără resentimente, din ambele părți. Catherine a spus că Prințul ar fi fost partenerul perfect pentru ea, dacă erau apropiați de vârstă și dacă Harry nu făcea parte din Familia Regală:

„Fără să fim aroganți, cred că amândoi ne-am dorit unul pe celălalt, deși el era mult prea tânăr pentru mine. Dacă nu ar fi fost o regalitate și ar fi fost, poate, cu zece ani mai în vârstă, ar fi fost omul meu perfect. (…) Sper că este fericit și a găsit, în sfârșit, puțină libertate, pentru că asta căuta cu disperare. Sper că Meghan are grijă de el și nu-i doresc altceva decât fericire și succes, deoarece este o ființă umană foarte curajoasă, incredibil de amuzantă, inteligentă și drăguță‟, a conchis vedeta. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg