Ar bate recordul cu pretenţiile lor culinare! Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebrităţilor

Atunci când nu merg la petreceri unde sunt răsfăţaţi cu tot ce este mai bun, vedetele ţin diete inedite, fac nişte combinaţii alimentare ciudate sau au cerinţe bizare pentru personalul propriu. Chiar şi în turnee sau când mănâncă în oraş, au grijă să ia cu ei ce le place mai mult!

image

Nu este un secret pentru nimeni că celebritățile pot manifesta uneori un comportament ciudat sau excentric. În unele cazuri, acest lucru se aplică în privinţa alimentelor pe care le consumă și la modul în care o mănâncă. Un caz concret? Ducesa de Sussex, Meghan Markle, pune piure de dovlecei peste paste şi spune că e cel mai bun preparat din punctul ei de vedere. Când vine vorba de ciudaţenii culinare, vedetele rămân la înălţime. Unii ar putea chiar să intre în Cartea Recordurilor cu pretenţiile lor. Descoperă cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale lor!

Ed Sheeran este înnebunit după ketchup

Fanii lui Ed Sheeran știu despre cântărețul și compozitorul britanic că îi place ketchup-ul. De fapt, îi place atât de mult încât unul dintre tatuajele lui reprezintă logo-ul mărcii sale preferate, Heinz. Obsesia lui Sheeran pentru ketchup este atât de mare, încât a luat măsuri extreme pentru a se asigura că nu va trebui să aibă parte niciodată de o masă fără ketchup.

O sursă a declarat pentru publicaţia „Page Six” că Sheeran „şi-a pierdut răbdarea şi a renunţat să meargă în locuri în care nu-l servesc cu ketchup în timpul turneelor. Şi-a rugat până şi membrii staff-ului să aibă ketchup oriunde merge în turnee, astfel încât să-l poată folosi de la cârnați, până la cine de lux”.

Ştiai că…

…scriitorul Stephen King, înainte de a scrie, mânca întotdeauna o felie de cheesecake?

Marilyn Monroe avea un mic-dejun atipic

Faimoasa artistă a mărturisit într-un interviu că, înainte de duşul de dimineaţă îşi punea la încălzit o cană cu lapte sau cerea una hotelului în care era cazată. După duş, spărgea două ouă crude şi le amesteca cu laptele, cu ajutorul unei furculiţe, şi le bea în timp ce se îmbrăca. 

Bogătaşul Howard Hughes le făcea viaţa grea angajaţilor

Faimosul milionar avea instrucțiuni foarte clare în privinţa meselor sale. Odată a cerut personalului său de la bucătărie să-i dea 12 boabe de mazăre care aveau exact aceeași dimensiune.

Elvis Presley îşi urmărea atent personalul de la bucătărie

Regele lua foarte în serios modul în care îi era pregătită mâncarea. Angajase oameni aleşi pe sprânceană la bucătărie care lucrau 24 de ore din 24. Chiar avea instalat un sistem de televiziune cu sistem închis cu ajutorul căruia îi putea urmări cum lucrează. De asemenea, a cerut ca mâncarea să-i fie tăiată în bucăți mici.

Vezi şi: Alimentele favorite ale Prințului William. Ce preferințe culinare a moștenit de la Regină

La ce au recurs trei vedete care ţin la siluetă?

Ce nu fac actriţele pentru a se menţine într-o formă bună? Actrița Jessica Alba, devenită antreprenor, obişnuieşte să adauge sare de mare roz de Himalaya în apa de băut.

Renée Zellweger ronţăie cuburi de gheață pe tot parcursul zilei pentru a-și păcăli corpul să creadă că mănâncă.

Reese Witherspoon se apropie de 50 de ani şi trebuie să aibă grijă la kilogramele în plus. Actriței premiate cu Oscar chiar a început să-i placă să mănânce piureuri pentru bebeluşi la micul dejun și la prânz. Pentru a-şi reduce aportul caloric, alege preparate pentru adulţi doar la cină. Este o variantă proprie a dietei cu hrană de bebeluşi.

Citeşte şi: Alimente care devin mai gustoase când sunt congelate. Jeleurile, mult mai suculente!

O actriţă superstiţioasă?

Jennifer Lopez are specificații foarte speciale când vine vorba de ceașca ei de cafea de dimineață. Ea insistă să nu se atingă nimeni de cafeaua ei, pentru că obişnuieşte să-și amestece băutura preferată de la micul-dejun în sensul invers acelor de ceasornic.

FOTO: Instagram/wearedavid.mia



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg