Fanii lui Taylor Swift cred că vedeta este neurodivergentă. Ce face diferit?

Succesul lui Taylor Swift este evident, iar fanii din mediul online sunt convinși că neurodivergența vedetei ar sta la baza reușitelor ei. Ce lucruri speciale face artista? 

image

La doar 34 de ani, Taylor Swift doboară record după record - de la cele mai multe vânzări muzicale pe plan global și până la cele mai multe săptămâni pe locul 1 în clasamentul albumelor din SUA. Din cariera muzicală, artista a făcut și mulți bani, averea ei fiind estimată la peste 1 miliard de dolari.

Citește și: Cum au reușit cei mai bogați oameni din lume să facă milioane de dolari 

De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat ce face Taylor Swift diferit față de alți artiști de reușește să aibă acest succes fulminant? Unii admiratori ai vedetei din mediul online au lansat teoria conform căreia Taylor Swift ar fi o persoană neurodivergentă.

Ce este neurodivergența? 

Neurodivergența este un termen medical care descrie persoanele al căror creier se dezvoltă sau funcționează diferit, potrivit „Clinicii Mayo”. Acest lucru înseamnă că persoana are puncte forte și slabe față de oamenii cu o dezvoltare a creierului normală.

În timp ce unele persoane neurodivergente pot suferi de afecțiuni medicale, precum ADHD sau tulburări de spectru bipolar, altele nu au un diagnostic identificat.

Punctele forte ale acestor persoane pot fi: memoria mai bună față de restul persoanelor, capacitatea de a-și imagina cu ușurință obiectele tridimensionale, capacitatea de a rezolva calcule matematice complete etc. De asemenea, pot avea preferințe deosebite față de altele și un comportament specific. 

De ce fanii cred că Taylor Swift este neurodivergentă? 

Fanii cântăreței Taylor Swfit de pe Reddit, TikTok și Youtube au lansat teoria conform căreia artista ar fi o persoană neurodivergentă. Ei motivează acest lucru prin faptul că artista preferă anumite alimente și texturi alimentare. În trecut, cântăreața a spus într-un interviu că nu poate să mănânce un anumit fel de mâncare dacă nu-i place textura sa și că ar putea să consume timp de patru ani de zile doar cartofi prăjiți și friptură de pui. 

Vezi și: Taylor Swift, în ipostaze pornografice pe internet. Explicația cântăreței

De asemenea, persoanele neurodivergente pot manifesta anumite comportamente repetitive, cum ar fi să își atingă părul sau să își scarpine pielea, ceea ce și Taylor Swift ar fi făcut în anumite interviuri și apariții TV, scrie „Your Tango”.

Fixațiile lui Taylor Swift ar reprezenta un alt semn de neurodivergență! Artista a spus într-un interviu că este obsedată de numărul 13, de sărbători și de strategia prin care își lansează proiectele. Desigur, teorii ale conspirației în ceea ce privește succesul cântăreței sunt multe, așa că rămâne de văzut dacă Taylor Swift va da curs informațiilor apărute în mediul online!  

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri jpg