Fanii lui Taylor Swift cred că vedeta este neurodivergentă. Ce face diferit?

Succesul lui Taylor Swift este evident, iar fanii din mediul online sunt convinși că neurodivergența vedetei ar sta la baza reușitelor ei. Ce lucruri speciale face artista? 

image

La doar 34 de ani, Taylor Swift doboară record după record - de la cele mai multe vânzări muzicale pe plan global și până la cele mai multe săptămâni pe locul 1 în clasamentul albumelor din SUA. Din cariera muzicală, artista a făcut și mulți bani, averea ei fiind estimată la peste 1 miliard de dolari.

Citește și: Cum au reușit cei mai bogați oameni din lume să facă milioane de dolari 

De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat ce face Taylor Swift diferit față de alți artiști de reușește să aibă acest succes fulminant? Unii admiratori ai vedetei din mediul online au lansat teoria conform căreia Taylor Swift ar fi o persoană neurodivergentă.

Ce este neurodivergența? 

Neurodivergența este un termen medical care descrie persoanele al căror creier se dezvoltă sau funcționează diferit, potrivit „Clinicii Mayo”. Acest lucru înseamnă că persoana are puncte forte și slabe față de oamenii cu o dezvoltare a creierului normală.

În timp ce unele persoane neurodivergente pot suferi de afecțiuni medicale, precum ADHD sau tulburări de spectru bipolar, altele nu au un diagnostic identificat.

Punctele forte ale acestor persoane pot fi: memoria mai bună față de restul persoanelor, capacitatea de a-și imagina cu ușurință obiectele tridimensionale, capacitatea de a rezolva calcule matematice complete etc. De asemenea, pot avea preferințe deosebite față de altele și un comportament specific. 

De ce fanii cred că Taylor Swift este neurodivergentă? 

Fanii cântăreței Taylor Swfit de pe Reddit, TikTok și Youtube au lansat teoria conform căreia artista ar fi o persoană neurodivergentă. Ei motivează acest lucru prin faptul că artista preferă anumite alimente și texturi alimentare. În trecut, cântăreața a spus într-un interviu că nu poate să mănânce un anumit fel de mâncare dacă nu-i place textura sa și că ar putea să consume timp de patru ani de zile doar cartofi prăjiți și friptură de pui. 

Vezi și: Taylor Swift, în ipostaze pornografice pe internet. Explicația cântăreței

De asemenea, persoanele neurodivergente pot manifesta anumite comportamente repetitive, cum ar fi să își atingă părul sau să își scarpine pielea, ceea ce și Taylor Swift ar fi făcut în anumite interviuri și apariții TV, scrie „Your Tango”.

Fixațiile lui Taylor Swift ar reprezenta un alt semn de neurodivergență! Artista a spus într-un interviu că este obsedată de numărul 13, de sărbători și de strategia prin care își lansează proiectele. Desigur, teorii ale conspirației în ceea ce privește succesul cântăreței sunt multe, așa că rămâne de văzut dacă Taylor Swift va da curs informațiilor apărute în mediul online!  

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg