Au filmat sub influența alcoolului - Margot Robbie, trei shoturi de tequila ca să scape de emoții

Poate că pe marile ecrane nu se văd emoțiile, însă pentru a intra în pielea persoanjelor pe care le joacă, anumiți actori au apelat la băuturile spirtoase. Printre ei se numără și actrița Margot Robbie, ce a consumat tequila în timpul filmărilor la „The Wolf of the Wall Street‟. 

image

Cu siguranță, ai văzut pe marile ecrane actori prefăcându-se că sunt sub influența alcoolului. Ei bine, există câteva staruri care s-au implicat atât de mult, încât chiar au consumat băuturi reale pe platourile de filmare.

Unii au făcut-o cu acordul producătorilor, ce și-au dorit ca personajele jucate să semene cât mai mult cu realitatea, alții au consumat băuturi spirtoase, fără să-și dea seama că sunt, de fapt, reale, iar alții le-au băut, pur și simplu, ca să își facă curaj. 

Vezi și: Ce au sustras de pe platourile de filmare actorii cu pretenții? Se întâmplă și la case mai mari

Anna Kendrick în „Drinking Buddies‟ 

În timp ce filma într-o fabrică de bere pentru „Drinking Buddies”, actrița Anna Kendrick „a căzut în capcana‟ băuturilor alcoolice. O colegă de platou a povestit atunci despre Anne:

„Ea s-a pregătit să facă prima scenă, a luat o înghițitură uriașă de bere, fără să-și dea seama că era reală și a fost lovită instant. Nu știa ce se întâmplă, dar noi (n.r. echipa de filmare) i-am spus că am uitat să îi zicem că berea era, de fapt, reală‟. 

Citește și: Viața ca-n filme! Și-au înșelat partenerii cu colegii de muncă 

Margot Robbie în „The Wolf of the Wall Street‟

Înainte să filmeze celebra scenă din dormitor alături de Leonardo DiCaprio, în filmul „The Wolf of the Wall Street‟, frumoasa actriță Margot Robbie a consumat trei shoturi de tequila, pentru a-și face curaj, informează „Spoon University‟. 

Brad Pitt în „Fight Club‟ 

În pauza de la filmările „Fight Club‟, regizorul David Fincher i-a văzut pe Brad Pitt și pe Edward Norton consumând câteva pahare de alcool. De asemenea, regizorul a mărturisit că Pitt și Norton făceau echipă bună la astfel de „distracții‟. 

Daniel Radcliffe în „Harry Potter‟ 

Pare ireal, însă până și eroul inocent, Harry Potter, avea obiceiul să consume alcool înainte de filmări. Actorul Daniel Radcliffe a mărturisit că a avut o perioadă când petrecea foarte mult, atât de mult încât apărea a doua zi la filmări încă în stare de ebrietate din noaptea precedentă.

Nu se știe dacă a fost sancționat pentru asta, dar el a spus că au existat multe scene în care a apărut în această formă: „Pot indica multe scene de acest tip. Îmi este ușor să devin dependent. Aici a fost problema‟, a spus actorul, pentru „Daily Mail‟. 

Natalie Portman și Mila Kunis în „Black Swan‟

Regizorul Darren Aronofsky a spus că Natalie Portman și Mila Kunis au împărțit o sticlă de tequila, înainte să filmeze scena de sex din „Black Swan‟. La fel ca Margot Robbie, cele două actrițe nu își doreau să se îmbete, ci doar să își facă curaj. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg