De ce a insistat Margot Robbie să apară dezbrăcată în filmul „Lupul de pe Wall Street‟

Margot Robbie (32 de ani) și-a dorit să apară dezbrăcată în filmul „The Wolf of Wall Street‟ („Lupul de pe Wall Street‟), deși regizorul i-a propus scene decente. De ce a insistat actrița să filmeze nud? 

image

Actrița Margot Robbie a devenit faimoasă pe când avea 23 de ani, după ce a apărut în „Lupul de pe Wall Street‟, alături de Leonardo DiCaprio. Ea a jucat-o pe Naomi Lapaglia, fosta soție a unui agent de bursă condamnat pentru înșelăciuni, pe nume Jordan Belfort, adică personajul lui Leonardo DiCaprio. 

Citește și: Margot Robbie, sub influența pastilelor la un casting. „M-am culcat pe-o canapea...” Ce s-a întâmplat? 

Frumoasa actriță a contribuit la reușita peliculei și nu s-a dat înapoi de la scenele controversate. Ea a acceptat din prima să apară dezbrăcată pe marile ecrane și chiar a refuzat oferta regizorului Martin Scorsese de „a-i reduce scenele‟ de acest gen. 

image

Margot Robbie: „Să punem toate cărțile pe față‟

În timp ce multe vedete refuză nuditatea, Margot Robbie și-a dorit să iasă din tipar. Întrebată de ce a insistat să apară dezbrăcată în film, australianca a spus:

„Cred că nuditatea de dragul nudității este rușinoasă. Dacă s-a întâmplat doar pentru ca o fată să-și scoată topul, atunci scena este dezgustătoare. Este dezgustător să știi când cineva s-a dezbrăcat în viața reală, iar în film și-a lăsat, în mod convenabil, sutienul sau și-a tras cearșaful. Mă irită să văd acest scenariu‟, a spus actrița, potrivit „Mirror‟, care a subliniat în cadrul unui interviu că „se implică complet‟ în filmele în care apare. 

image

Vezi și: Primele joburi ale vedetelor. Margot Robbie, maestră la făcut sandvișuri 

De asemenea, actrița Margot Robbie a subliniat că regizorul Marty Scorsese i-a propus să poarte un halat, însă ea l-a refuzat: 

„Întreaga idee cu personajul Naomi e că trupul ei este singura sa monedă în această lume. Așa că atunci când Martin Scorsese a încercat să mă ajute și mi-a spus că în scena în care Naomi îl seduce pe Jordan pot să port un halat dacă vreau, i-am spus că nu o voi face. Pentru că ea trebuie să fie goală, să punem toate cărțile pe față‟, a povestit ea. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg