Cine este nepoata Reginei Elisabeta a II-a care a lucrat vara trecută pe un salariu modest

Prințesa Charlotte atrage adesea atenția publicului cu gesturile sale adorabile, dar în familia regală se află încă o tânără care merită să fie cunoscută – Lady Louise Windsor. 

image

Lady Louise Windsor, în vârstă de 18 ani, este fiica Prințului Edward, Conte de Wessex și a lui Sophie, Contesa de Wessex. Lady Louise a fost cea mai tânără nepoată a Reginei Elisabeta, iar în prezent este studentă la Universitatea St. Andrews, loc în care vărul ei, Prințul William, a cunoscut-o pe Kate Middleton. 

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, căsnicie predestinată. Ce meserii au avut cei doi într-o viață anterioară 

Tânăra începuse studiile chiar cu două zile înainte să afle că bunica ei, Regina Elisabeta, s-a stins din viață și a călătorit rapid la Balmoral pentru a fi împreună cu restul familiei regale. 

Într-un interviu pentru „BBC‟, mama ei, Contesa de Wessex a spus că fiica ei și-a dat târziu seama că bunica ei este regina Angliei. „Pentru ea, regina Elisabeta a fost doar o bunică obișnuită. De fapt, pentru Louise a fost mai mult un șoc. Într-o zi când ne-am întors acasă de la școală m-a întrebat de ce oamenii îi spun că bunica ei este o regină‟. 

S-a născut prematur 

Lady Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor s-a născut la Spitalul Frimley Park din Surrey, Anglia, pe 8 noiembrie 2003, cu o lună mai devreme decât termenul stabilit. Prințul Edward nu a fost alături de Contesa Sophie, când s-a născut Louise, deoarece se afla într-o vizită oficială în Mauritius.

Vezi și: Promisiunea pe care Prințul Charles i-a făcut-o Reginei Elisabeta. O va respecta sau își va dezamăgi mama? 

Lady Louise s-a născut cu esotropie, adică cu o deviație a globului ocular spre interior, afecțiune pentru care a fost operată de mai multe ori, prima oară la doar 18 luni. Acum, după mai multe intervenții, Lady Louise vede perfect, informează „HelloMagazine‟. 

Un lac a fost numit după ea 

În timpul unei vizite în Canada, tatăl său, Prințul Edward, a primit un cadou neașteptat din partea premierului Gary Dowe - un lac botezat după Lady Louise, care avea pe atunci 4 ani și unul după fratele său James, atunci în vârstă de 5 ani. 

S-a angajat într-un centru de grădinărit

Lady Louise este a 16-a în linie la tron, însă vara trecută a lucrat pe un salariu minim, la un centru de grădinărit, la fel ca un alt adolescent. Ea a muncit câteva zile pe săptămână, după ce și-a predat licența în luna iulie. Lady Louise a ajutat la casa de marcat, a servit clienții și a tăiat plante, informează „The Independent‟. 

Un client al centrului de grădinărit, unde a lucrat Louise, a spus: „Știam că este criză, dar nu credeam că voi vedea vreodată un nepot al Reginei lucrând într-un centru de grădinărit‟. Un alt client, care a fost servit de nepoata Reginei, a mărturisit: „Nu-mi venea să cred că este Lady Louise, a trebuit să mă uit de două ori la ea‟. 

Nu se știe cu cât a fost plătită Lady Louise, însă salariul minim pentru tinerii de 18 ani este, în prezent, de 6,83 lire sterline, pe oră. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg