Câte și ce limbi străine știe să vorbească Prințul William, fiul Regelui Charles al III-lea

Prințul William (40 de ani) este unul dintre cei mai inteligenți membri ai familiei regale britanice nu doar pentru că a absolvit școli prestigioase, ci și pentru că s-a ambiționat să învețe mai multe limbi străine. 

image

Cunoașterea unei limbi străine nu este o regulă impusă în familia regală britanică, deși mai multe regalități știu să vorbească cel puțin două limbi. Chiar și Prințul George și Prințesa Charlotte sunt pe cale să devină bilingvi, iar de asta se ocupă mama lor, Kate Middleton, care le-a angajat un profesor. 

Citește și: Viața luxoasă a Prințesei Charlotte, cel mai bogat copil din lume 

Cei mici au moștenit pasiunea pentru studiul limbilor străine de la tatăl lor, Prințul William, care, înafară de limba maternă, știe cel puțin patru limbi străine. 

Limbile străine pe care le cunoaște Prințul William 

Născut în familia regală britanică, Prințul William este un vorbitor nativ de engleză. Însă acesta a fost încurajat de mic de către Regele Charles al II-lea, care cunoaște patru limbi străine, să devină poliglot.

Potrivit „BBC”, Charles și-ar fi dorit ca fiul său să cunoască îndeajuns de bine galeza și, de aceea, i-a angajat un profesor care i-a oferit în adolescență meditații. În timpul pregătirii sale de a deveni Prinț, William s-a ambiționat, iar în anul 2013, el a vorbit în galeză în timpul unui discurs public. De asemenea și Prințesa de Wales cunoaște galeza, pe care a studiat-o în timp ce a locuit în Țara Galilor.

Prințul William vorbește fluent și limba franceză, la fel cum o face și tatăl său, Prințesa Anne și Prințul Andrew. Aparent și Kate Middleton știe să o vorbească, dar și Meghan Markle, soția fratelui său, Harry. 

Vezi și: Prințesa Anne, despre Camilla Parker, noua Regină Consoartă: „Nu va fi niciodată o regină adevărată”

Potrivit „Nicki Swift”, Prințul William cunoaște și limba spaniolă, cea pe care o învață în prezent și copiii săi, Charlotte și George. De asemenea, el a studiat și swahili, o limbă pe care ar fi învățat-o în timpul unei vizite regale în Tanzania. Swahili este o limbă vorbită adesea în Africa de Est (din sudul Somaliei, până în Mozambic și în toată Kenya) de populația bantu.

Ducele știe să vorbească și limba irlandeză, cunoscută ca limba gaelică, la fel cum o face și tatăl său, Regele Charles. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg