Se va schimba viaţa Prinţului William şi a familiei sale? Unde vor locui?

Regele Carol al III-lea este noul monarh al Marii Britanii, iar fiul său, William devine noul prinț de Wales. Alături de familia sa, Prinţul William are mai multe proprietăți de acum, dar este posibil să fie nevoiţi să se mute.

image

William și Kate s-au mutat recent în casa cu patru dormitoare din parcul privat Home Park din Windsor, pentru a le oferi copiilor lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, mai multă libertate odată cu începerea şcolii. Ducele și ducesa își vor păstra apartamentul de 20 de camere din Palatul Kensington ca reședință oficială de lucru și vor avea, de asemenea, conacul de țară cu 10 dormitoare Anmer Hall, lângă Sandringham.

Palatul Kensington, nepotrivit pentru creşterea copiilor

Aceasta este „reședința oficială” a lui William și Kate, adică locul în care își desfășoară toate afacerile regale. Pentru o vreme, acolo au locuit împreună cu copiii lor. Are 20 de camere, patru etaje, o grădină privată, mai multe saloane, dormitoare pentru personal, o sală de sport, un lift. William și Kate nu locuiesc acolo permanent, pentru că își doresc o viaţă cât mai simplă şi normală pentru copiii lor.

Vezi şi: Cum arată şi ce reguli stricte trebuie să respecte bona copiilor ducilor de Cambridge

Anmer Hall rămâne casa lor de vacanţă

Casa de la țară a cuplului princiar este un conac uriaș care le-a fost dăruit de Regina Elisabeta a II-a drept cadou de nuntă. Anmer Hall se află pe moșia Sandringham din Norfolk, unde familia regală își petrece vacanțele. Casa georgiană cu două etaje a fost ridicată în secolul al XVIII-lea și a aparţinut ducelui și ducesei de Kent. Înainte ca William şi Kate să se mute, casa a fost renovată cu 1,5 milioane de lire sterline. Cuplul a petrecut acolo apogeul pandemiei de COVID-19.

Citeşte şi: Cum o alintă Prințul William pe Kate Middleton. Dar ea pe el?

Adelaide Cottage este actuala lor reşedinţă

Nouă proprietate din Windsor pe care s-au mutat recent Prinţul William şi prinţesa Catherine împreună cu copiii lor are o istorie bogată. Iubitul Prințesei Margareta, Peter Townsend, a locuit acolo între anii 1944 şi 1952, în timp ce era căpitan al regelui George al VI-lea. Locuinţa are mobilier de la Royal Lodge, o altă casă de pe moșia Windsor unde locuiește Prințul Andrew. Are, de asemenea, delfini ornamentali aurii de pe un iaht vechi.

Prinţul William şi familia s-ar putea muta la Castelul Windsor

Cu toate că William şi Catherine nu locuiesc de fapt în Castelul Windsor, potrivit Daily Mail, odată ce Charles a devenit rege, trebuie revizuită vasta moșie regală, ceea ce include mutarea ducelui și ducesei de Cambridge la Castelul Windsor. Potrivit The Telegraph, cuplul princiar „a indicat curtenilor că vor să le ofere copiilor lor șansa de a se instala la școală și de a evita alte tulburări cât mai mult timp posibil”.

Potrivit unei alte surse, Prinţul William şi Prinţesa Catherine „nu vor începe de la zero când vine vorba de decizii cu privire la ceea ce se întâmplă cu toate proprietățile regale, deoarece au existat multe conversații despre asta de-a lungul anilor, dar lucrurile se pot schimba atunci când dinamica familiei este luată în considerare. Vor dori cât mai puține perturbări în viața copiilor lor acum. Sunt foarte fericiți la Windsor și, în următorul deceniu, totul va fi dictat de ceea ce este potrivit pentru copii”.

Foto - Instagram/KensingtonroyalRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg